Trött.

Känner mig rätt trött i kroppen och knoppen. Inte van vid att vara igång så som jag är nu igen … Tänk er sist jag arbetade … sista dagen på Butterick’s Köpenhamn, var den 31 December … och inte förrän nu efter 4 månader har jag satt min fot på en arbetsplats. Då får man bli trött efter en dag 😀 . Även om det är lugnt och eleverna har sina ”egna” timmar efter lunch, så måste man vara alert och titta till dem då och då, om de sminkar som man gått genom på förmiddagen. Det finns andra saker man ska göra också, förbereda dagar, och göra små teoretiska tester (för deras egna skull) som de kommer få varje tisdag av det vi gått igenom under dagarna. Så kul! De är väldigt duktiga måste jag säga ❤ Och ännu bättre ska de bli, he he … de kommer bli riktiga guldkorn ska ni se. 🙂

Marbella Event Academy  (hoppsan jag såg visst en bild på mig i ”action” på deras hemsida, ska ni se den får ni gå in där)

Dessa bilder är mina egna.

Jag ska inte tjata ut er mina kära läsare om en massa skola och smink nu, men någon gång kommer det något inlägg om det … det är ju en del av mitt liv nu.

Varje morgon är det skönt att gå till skolan, tar ca 15-20 minuter dit … nerförsbacke. Hem är det värre, då tar det ca 25-30 minuter … uppförsbacke, och en av vägarna är värre än de andra, och så klart längst … mycket svett och flås, hahaha 😀 Tur är finns det inga butiker, restauranger eller någon ”allmän plats”, jag genar mellan ett bostadsområde med lyxvillor som knappt syns av murar, buskar och träd … tur för mig att ingen ser hur ”illa” jag går uppför … eller det vet jag inte egentligen, finns dock en jädrans massa övervakningskameror, dock rätar jag på ryggen om jag hör en bil komma, hahaha 😀  Tog ett par bilder så ni får liten hum om, men jag kände mig som en inbrottstjuv när jag gjorde det *skäms lite*

Det är inga små stugor kan jag säga.

Men vet ni? Nu börjar jag bli så trött att det känns som om jag somnar snart. Måste hitta ett par inspirations videos till imorgon också.

Good night! Eller ska vi säga Buenas Noches?! 😉

ÖgaMotÖga

Annonser

2 reaktioner på ”Trött.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s