I helgen …

… ska jag absolut inte göra någonting. Ska ligga här i sängen i två dagar! OM inte detta väder försvinner … men det är ju lovat regn lördagen också, vilket jag kan tycka kanske att det är lite skönt, för då har jag lov att bara vara inomhus och göra nada 😉 Det började ju regna igår kväll, det regnade imorse när jag vaknade och det har inte slutat regna … det droppar ner från himlen non-stop.

Det regnade så mycket på vägen hem att jag smet inom Bollywood för lite mat, sittandes där denna gång, för det regnade så mycket … och jag var vrålhungrig så jag höll på att svimma kändes det som.

… tog det samma som alltid 😀 Så himla gott, tröttnar aldrig! Speeeenaten, spenaten med full av vitlök är ju så god! Vid denna bild var det andra rundan på tallriken … man får ju så mycket! Vilket är bra, för resten fick jag med hem i en Doggy Bag, eftersom jag inte orkade äta upp allt, och det är bra … då har jag middag imorgon också 😀

… men jag kunde ju inte sitta där hela kvällen och hoppas på att regnet skulle sluta, så till slut asade jag mig därifrån och gick inom affären. Så där av kan jag stanna hemma i två dagar, då jag har kylskåpet fullt med nödvändigheter.

Nu när jag kom hem slängde jag av mig alla kläder och hoppade ner i mina ”mysbyxor” och ”myströja” … och i dem kommer jag stanna i … ja, hela helgen, hahaha 😀 Och redan har jag krupit under täcket …  så skönt!

Något jag kom och tänka på nu, det är, när jag satt på Bollywood såg och hörde jag ett gäng svenskar, och de gick i shorts och t-shirt!!! Likaså ett gäng engelska unga tjejer i bararmade och super korta klänningar … tycker de att det är varmt? Fryser de inte? Turister kanske som trotsar vädret? Jag själv satt i den tjockaste tröja jag har, halvfodrad skinnjacka, jeans och mina fodrade pälsstövlar, och jag frös … UNDER en värmelampa!!! Dock så stektes nacken lite kanske, men iallafall … Bara en undran.

Mina elever har varit så fina idag, såklart 😀 … jobbat flitigt och visat lite vad de kan genom egna inspirations make-uper och annat … ser att de lyssnat på mina tips och råd … tekniker osv under dessa få dagar … de kommer bli asgrymma om fyra veckor. Så kul att se utvecklingen, och ju varmare de blir i kläderna, dess mer kommer de våga att köra loss på riktigt. ❤

Fick in en fjärde elev idag, hon ska gå ungefär halvtid med svenska tjejerna och få privatlektioner 2,5 timmar tre dagar i veckan, för hon är från Tyskland/Holland (inte från Frankrike som jag trodde först) så de privata kommer jag hålla på engelska med henne. Så Mån-Ons blir långa dagar … från 09.30 – 19.30 … men det ska nog gå bra 😀 Det är kul det här! Och dörren var lite mer medgörlig idag när jag låste, hahaha 😀 😀 😀

Nä, nu ska jag läsa nyheter och läsa bloggar. 😉

ÖgaMotÖga

Annonser

16 reaktioner på ”I helgen …

 1. Indier i Indien ( apropå Bollywood ) har på sig ulltröjor på 30 grader. De är vana med varmare. 30 grader inget är för dem. Du har acklimatiserat snabbt. Kanske lite för snabbt 🤔 eller börjar du bli sjuk. 😉

  Gilla

  • Sjuk är jag långt ifrån … beror nog på det andra, hahaha … Fasiken nu blev jag sugen på att se en Bollywood-film, de är så roliga och underbara med alla filmgenrer i en och samma film. Hahaha 😀

   Gilla

   • Tid har ju du. Och vädret härjar där ute.
    Idag missberäknat och glömde kolla vädret ute. Det blåste ( vilket jag gillar) men då måste jag vara klädd i rätta plagg. Huvudet frös, händerna frös. Håret for så jag gjorde verkligen bara det nödvändigaste.
    En lägenhet blev såld här på bottenplan. 2 trappor ner men med lite innergårdsnyttjande för 4,9 mille. Ca 52kvm
    God för dem. 😀 de var goda grannar.

    Gilla

 2. Japp här hemma har vädret varit okay soligt varje förmiddag och dansande snöflingor på eftermiddagarna.. lite knäppt ja men april är april hemma i svedala..

  När jag var i turkiet sist det var juni månad höll jag på att smälla av 38 grader redan när man vaknade på morgonen det var inte så värst skönt.. vi fick höra att det tar ungefär 2 månader att bli van vid ett annat klimat och vi var där i två veckor 😦

  När vi kom hem var det mulet och runt 25 grader det kändes helt underbart just då 🙂

  Men som sagt idag skiner en stor sol och vi har blivit lovade runt 21 grader i helgen hoppas det stämmer.. Önskar dig en fin valborg och första maj fast du bor i marbella nu, men här hemma är det ju startskottet på den riktiga våren med sommaren runt hörnet..
  vi hörs Nicki….

  Gilla

  • Jag hoppas att det blir riktig vår här också … de säger här att det fortfarande är vinter, där av regnet. Gaaahhh. Hahaha. Verkar som ni i Sverige har mycket mer sol än vad vi har här. 😉

   Liked by 1 person

   • Kanske mer sol just nu men inte så varmt ännu blåste småspik igår 😦 Jättejobbigt.. Antar att dom inte kan tända några valborgseldar ikväll om det ska blåsa så här 😦

    Gilla

 3. Kul att det går så bra och att det är så roligt på jobbet 🙂

  Här går många i shorts och linne året om – främst engelsmännen. Brrr… Jag har återgått till långbyxor och kofta, trodde att shortstiden var här för att stanna, men icket. Imorgon (kanske redan framåt kvällen?) ser det ut att vända.

  Ha en skön dag i gosekläder och med gomaten från indiern!

  Gilla

  • Speciellt från Bollywood!!! Bästa indiern i Europa. Vill inte säga Världen då jag inte smakat t ex mat i Indien … kanske ännu godare. 😉 😀

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s