Efter 4 timmar …

… hängandes eller liggandes vid poolen gick jag in …

… blev hungrig och gjorde mat, för det räckte inte så långt med meloner och chokladpudding til lunch 😉

Grädden i chokladpuddingen hade smält i värmen så jag kunde mer eller mindre dricka upp puddingen … lite som O’boy. Hahaha …

Började läsa den här boken ”En av oss”, om Breivik … ja, ni hörde/läste rätt! Jag läsa en bok!!! Vad har hänt med mig? Hahaha 😀 Och förvånande nog så hade jag idag en ro i kroppen så jag lyckades plöja en hel del sidor, och fastnat för den …

Det var så skönt att bara ligga ner på rygg, mage, sida, sitta … glo, läsa och bara njuta av solen, det kom några vindar mellan varven, men det gjorde inte så mycket … var bara skönt.

Men skönt är det inte nu … röven är illröd, likaså knävecken … hur kan man bränna sig i knävecken? Annars har jag klarat mig bra från att ha bränt mig … bra färg har jag fått, bara röven och knävecken som är röda … hahaha 😀

Och här får man inte dyka … dyk inte i duschar! 😀 😀 😀

Oavsett att man inte får dyka i poolen, så är det väldigt få som lyder det förbudet.

ÖgaMotÖga

P.S. Var på väg ner och ta ett dopp, men vattnet var jättekallt idag tyckte jag så jag fegade … konstigt, då sist jag badade var det jätteskönt.

Annonser

7 reaktioner på ”Efter 4 timmar …

  1. Att du bränt dig i knävecken tror jag beror på att där brukar man inte ha så mycket färg, på andra ställen hade du kanske lite grundfärg? Jobbigt då man bränt sig. En obehaglig sveda. Och ofta svårt att sova för att det gör ont med huden emot lakanen. Om man bränt sig en gång kan man få soleksem där man tidigare bränt sig. Inte kul. Inte så snyggt heller. Så var försiktig

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s