Dagen avklarad.

Privatlektionerna har blivit inställda … det är lite synd, men jag förstår tjejen då hon inte kan svenska och ändå skulle dela halvtid med svensklektionerna. Det är nog inte så enkelt att komma in så på efterkälke. Så jag kom hem som jsg brukar … runt 17.30 😆.

Jäser ett tag i solen på balnongen i bikini, he he … Sola till mina svårsolade kritvitsben 😂😂😂

När jag går hem från jobb genar jag ju mellan lyxvillorna … och, jag genar även genom vildmarken 😂

Är skiträdd att möta ormar där kom jag på idag 😨😨😨 … vet inte om ormar gillar att vara ute i gassande sol, vet ni? Kanske jag ska hålla mig ute på vägen istället?

ÖgaMotÖga

Annonser

12 reaktioner på ”Dagen avklarad.

 1. Ja så är det ju med växelvarma djur. Ju varamre, desto bättre…! Vet inte vad för slags ormar det finns i Spanien, men det kanske borde löna sig att ta reda på…

  Gilla

  • Vet det finns några eller många i stil med huggormar … även giftigare. Olika arter då. Det var en tjej som såg en och filmade, som var på en av de populäraste stränderna för ett litet tag sedan! Hur den hamnat där?! Ingen aning. 😨

   Liked by 1 person

   • Jo, när ormar får för varmt, tycker de också om att söka sig till vattnet och ta sig ett dopp, precis som oss människor. Min syster har stuga på kusten i min hemstad i Finland och de har haft en hel del huggormar som de sett på väg mot vattnet och stranden under varma sommardagar- tyvärr! Tack och lov har ingen i familjen blivit viten!

    Gilla

 2. Uhuuu, ormar alltså! Jag älskar inte de där långa läskiga varelserna. Dottern som för övrigt äntligen är hemma ifrån sitt nästan 3 månader långa äventyr i Sydafrika berättade i går att de hade ormar i duschen i lbland. Farliga ormar som de var tvunga att få ut, usch!

  Gilla

 3. Ormar gillar sol och värme, kallblodiga som dom är. Vi såg en orm som slingrade sig över vägen när vi körde på grusvägarna i bergen utanför Cieza. Det gjorde mig inte jättesugen på att vandra där… 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s