Känner mig hel.

Det var många år sedan jag gjorde det. Och det känns fantastiskt! Tror alla bitar börjar falla på plats … bara hund som fattas. Har varit i kontakt med ägaren till lilla Junior, dvärg schnauzern jag skrev om för ett tag sedan. Om han får följa med till jobb så kommer jag ev träffa honom i helgen, vi får se 😊.

Nu efter matlagning och lunchpackning tills imorgon, har jag satt mig ute på balkongen och stinker vitlök. Rättar mina elevers små tester de gjorde i förmiddags … de var så nervösa 😂 Men kommer bli glada imorgon, för alla har svarat alldeles utmärkt på mina frågor, de HAR lyssnat, tagit till sig och läst. 🤗

Jag är väldigt stolt över dem 😍.

Mindre stolt är jag över mina tomatplantor/sticklingar 😣 De vill inte riktigt tror jag. Först växte de upp dom bara den … nu känns det som om de står stilla, iof sig är det ett par som börjar få fler blad … men jag börjar undra, kommer vi verkligen få tomater i år? 😕

Ska nog blunda till här lite nu … 20 minuter i solen 😉

ÖgaMotÖga

Annonser

10 reaktioner på ”Känner mig hel.

  1. Jag har inte läst alla dina inlägg på sistone, så jag kanske har missat ngt, men undervisar du på svenska i Spanien? Hur hänger detta ihop? Härligt att alla bitarna börjar falla på plats!

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s