Ödlan Oscar.

Denna lilla krabat, ja, ödlan Oscar … alla ödlor jag ser döper jag till Oscar 😄 … ja, vilket fall som helst så var det millimetrar ifrån att han hamnade platt som en pannkaka under min sandl. Sista sekunden lyckades jag få till ett hopp över kraken. Oavsett om han redan var död, vilket jag inte gick närmre in på, så vore det fruktansvärt att bli kallad ödlemördaren.

Ha en bra dag! Här strålar solen och jag har en liten date med Peter efter jobb på Aurora Beach.

ÖgaMotÖga

Annonser

7 reaktioner på ”Ödlan Oscar.

  1. Vilken tur han hade Oscar 🙂 När jag var liten när vi var i Spanien fick jag tag i svansen på en liten ödla svansen gick av och han ilade vidare utan 😦 Fick höra sen att den växer ut igen.. Jaså du döper alla ödlor till Oscar kul jag kallar alla duvor för Olga 🙂
    Ha en fin helg..

    Liked by 1 person

    • Åh fy fan!!! Då hade knappast kameran åkt fram … eller skulle jag fotat den på 200 meters avstånd så den skulle sett ut som ett mini streck. 😂😂😂

      Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s