Sminkad och …

… inget pooldopp som jag tänkte. Jag kom hem efter en stekhet promenad, tur det fanns skugga på en sida av vägen annars hade jag nog krupit fram på alla fyra … skulle tagit lång tid då 😀 . Slängde av mig alla kläder, hopp i bikini, tittade ut över balkongräcket … njäää, stannar nog hemma iallafall, hade inte lust att klämma mig emellan 20 st små barn med armpuffar, badringar och annat … sen tänkte jag, ”jag blir nog ändå hungrig snart.” Och det blev jag!!! Gjorde sjukt god äggröra med stekta bröd till, låter snålt, men lovar er, det var så mättande och myyycket blev det också. Asså, blanda creme fraiche, mögelost, chili och vitlök + skinka med italiensk krydda … jättegott med mögelosten i!!!

Sen glufsade jag i mig allt ute på balkongen, in i duschen och tvättade av mig all make-up som jag fick av en av tjejerna … det är rätt skönt att bli ompysslad så där, lite småmassage i ansiktet och ögonlocken 😉 😀  Så man kan se ut så här när man är klar.

Hoppsan! Det var visst filter inställt på kameran … så slät är jag inte i huden i vanliga fall, och sminket har visst ”blåst ut” lite … 😀 😀 😀  Gud, vad jag berömde dem idag!!! De kämpade så hårt med sotningen! De fick tvätta av, göra om, tvätta av göra om … tills jag blev nöjd med deras skuggningar … kan inte göra annat för att lära sig. Öva, öva, öva, det är det som gäller 🙂 . Och sista timmen gav det verkligen resultat, tror de var ganska trötta men nöjda när vi stängde för dagen. 🙂 ❤

Sen undrar jag … är det fler av er läsare som får såna här spamkommentarer? Jag får galet mycket,  och det började som mest när jag flyttade till Spanien. Fattar inte hur de hittar en? Vet ni?

Sen är det rubriker som ”Sex” om och om igen … mest ”porn” och ”gay porn” … Grrrrr … skulle kanske inte ens skriva det här i texten, blir kanske värre då? 😦

Nu är jag nedbäddad med kamomillte, lyssnar på tennisspelarnas ljud och lämnat inspektionen av den ensamma simmaren i poolen. Han brukar simma där, men idag senare än vanligt … och det kan jag ju förstå efter det jag skrev i början av inlägget.

Ha en skön kväll! Nu ska jag plöja igenom alla era inlägg som jag missat under dagen. 🙂

Annonser

12 reaktioner på ”Sminkad och …

 1. Får en del spam men WP sorterar effektivt så jag bara raderar dem efterhand.
  På FB får jag många märkliga ”vänförfrågningar”, särskilt efter det jag blev singel…

  Jättefin bild på dig – du är riktigt vacker! Och detta är inte spam 😀

  Liked by 1 person

  • Tack att det inte var spam … bara lite filter. Hahaha 😀 😉
   Ja, FB kan vara lurigt ibland … mycket, mycket sällan jag tar in någon som skickat friend request. :-/

   Gilla

 2. Snygging! Både med och utan filter 🙂

  Jag får också många såna där, men som andra säger så sorterar WP rätt bra så det är bara att massradera. Fast EFTER att ha kollat att inga riktiga kommentarer ligger där bland skräpet, för det händer, om än väldigt sällan.

  Liked by 1 person

 3. Ja snygg sminkning 😀
  Har fått en del sådana meddelanden men dom skickas direkt till skräpposten..
  Och ja nu blev jag hungrig efter din beskrivning på äggröran och bröden måste hämta något att tugga på ;.D

  Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s