Stenar och vader.

Asså, nu ska ni höra! Efter två veckor +, av promenad nedför backe där man stretar emot för att inte ”slippa” med sandaler i  ca 20 min, sedan en uppför backe i 30 min för att inte ”slippa” med sandaler. Ja, det tar längre tid upp än ner, fattar vem som helst! Zlatan-fotbolls-vader! Fiiii fan! Mina vader håller på att sprängas, kommer få bristningar, av muskler som börjas pumpas … inte för att jag studerat Zlatans vader, men jag vet hur fotbollsvader kan se ut! (Måste googla).

Mina vader.. . de var spränghårda sista fem minuterna innan hemmet … och jag tänkte: Åh NEJ!!! Jag har fått blodpropp!!! Eller Zlatanben!!! Jag kände på dem, och de var större än någonsin! Därefter kom spräng-träningsvärk i framsidan av låren. Sen kom jag att tänka på … de sista dagar har jag haft som värmekli på skinkorna ner mot baksidan av låren, trodde jag bränt mig och började flagna …. men ICKE! Vet ni? Det är rumpträningsvärk!!! 😂😂😂 Jag kommer få min fettdallriga rumpa i fast form snart! ( Ett önsketänkande, den dallrar fortfarande, kommer ta lång tid innan dallerfri rumpa 😂😂😂😂).

Men va fan … jag vill inte ha Zlatanben till denna lilla kropp, hur ska det se ut? Jag är liksom ingen fitnesstjej! Kommer inte se klokt ut! Kan jag få bli miljonär så jag kan ta taxi till jobb och hem igen? Åter igen … jag vill inte ha Zlatanben! Gud, hjälp mig!

Okej, jag googlade som ni kan se på bilden … och ja, jag känner mig lite så faktiskt. Men hans vader ser inte så gigantiska ut som mina. Mina = klen och spinkig benstomme, supersmala vrister … sen supermuskliga vader, just nu. Ingen snygg övergång. Fasiken att man inte kan sudda, sudda, sudda in kanter och grejer när det gäller kropp … precis som jag tjatar på mina elever att de ska göra färg med färg eller hud. 😂

Annonser

14 reaktioner på ”Stenar och vader.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s