Gröna fingrar …

… eller jordiga, beror på hur man ser på det 😆. Fortsättning följer från det förra inlägget …

Jag var snabbt på att göra hjärt-och lungräddning på lilla cilisticklingen (tur jag hade/har massa odlingsjord hemma) …

Tittade på mina tomatsticklingar … blir nästan blind av att se dem … gaaahhhh … 😣

Var tvungen att skriva till damen Ann-Marie som fick några sticklingar av mig för flera veckor sedan, både tomat och chili, hur det gått för henne …. jag fick det här tillbaka!

Nej, vet ni vad?! Jag kände mig totalt misslyckad med mina!!! Planterade även om ett par få, ca 10 stycken som jag hoppas på kan över leva …

Några orkade jag inte plantera om då jag har en känsla av att de kommer ge upp livet … men jag ger dem en chans och de får vara kvar i sina små ”planterings/sticklingskrukor” som jag NU tror är boven i dödsfallen.

Resten slängde jag … 😥😢

… sen fick jag nojja och planterade om chilin igen … till en annan större kruka … Ensam stackare i mycket jord, eller kommer han tycka det är super … återstår att se! Men hoppas de andra även mår bättre av det nya 🤔

… något som jag upptäckte under tiden jag höll på att fixa och trixa, det var den där ensamma kraken på höger sida i krukan … vad är det? Kan det vara en tomatstickling som kommit lite sidan av? En chilistickling som hamnat fel? Eller från ”ballerinablomman? De andra är tomatsticklingar har jag lovat bort, men inte blivit av ännu, kanske jag ska behålla dem också och låtsats som om de dött? He he … varför är de så bleka i bladen?!

Annonser

16 reaktioner på ”Gröna fingrar …

  1. Hihih. Jag är lite i samma läge som du, fast i omvänd mening. Har tomat, samt succhini sticklingar i mitt köksfönster. De växer som ogräs. Håller på att designa balkongen.
    Men man ska ju inte skratta oh ropa hej,. ÄNNU.
    kramis på dig

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s