NäääNEJ!!!

Kan inte tro det är sant! Tror jag snart börjar gråta blod på riktigt! Vad ser jag när jag kommer hem? Jo, det här! Ute på balkongen. FAAaaAAn!

Mina chilisticklingar … borta! Puts väck! De enda som var hyggliga mot mig. 😭😭😭 … Äre vinden som härjat? En fågel? Den där gigantiska helikopterskalbaggen? Eller svalorna som härjat omkring, som jag trodde ville bygga bo under balkongtaket? Om det är något flygande kräk så hoppas jag innerligtatt de får en extrem rännskita imorgon … ingen käkar upp mina chilisticklingar!!! 😤

Jag letade och letade bland jord och grejer, till slut fann jag iallafall en under solstolen … den andra är helt borta …

Så vilken tur att jag kunde sluta tidigare idag … för nu måste jag plantera om denna stackarn 😣 …

För den delen såg det ut så här på balkongen när jag kom hem … stora växten på ca 1 meter låg pladask på golvet …

… och lilla vattenkannan rakt ner i tomatsticklingarna … inte första gången, utan nästan varje dag! Inte konstigt att tomatsticklingarna håller på att dö … även om ett par av dem kämpar på bra för att hålla sig vid liv.

Så … nu har jag inte tid att skriva mer … jag har hjärt- och lungräddning att göra …

Vi hörs senare!

Annonser

12 reaktioner på ”NäääNEJ!!!

   • Vind kan hitta på mycket och ibland hör den vad man säger.
    En bekant stod på gården när mindre svensk tromb kom och gick efter ladugprdsväggen och plockade bort var enda takpannor på halva taket. När och grannen hade hämtat sig från chocken efter vad de nyss bevittnat så sade han, det vara ju bara halva taket…. puh!
    Då vände vinden och kom tillbaka och tog andra sidan.
    Själv var jag uppe på åkerteg i skogen och strängade hö för att köra in. När jag var nästan färdig så kom en virvelvind och gick efter skogskanten och hängde upp höet i träden och spridda ut resten. Bara för mig att börja om, med det jag just var färdig med.
    Men allt beror ju inte bara på styrkan utan också varifrån den kommer, och finns det vinklar och vrår så kan det ge oväntade följder…

    Gilla

   • HU!!!! Lät inget vidare det där. Ska stänga av mina tankar och hålla munnen stängd nästa gång jag ser en ”virvelvind”. 😀

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s