Trött, trött, trött …

… trött på olika vis. Trött för jag hamnade i matkoma efter lunchen på jobb, sitter fortfarande kvar, och jag är otroligt trött på mitt hår!!! Sitter och väger fram och tillbaks, ska jag färga det mörkt eller ska jag bara låta det vara så här ljust som det är? Det känns som om det ser fylligare och tjockare ut när det är mörkt, medans det ljusa ser tunnare och tråkigare ut pga att mina strån är så tunna. De liksom försvinner i solenstrålarna, hahaha … Frisören säger jag har jättemycket hår, men superfina strån … nästan som bebishår … hm.

Kassa arkivbilder men jag orkade inte leta efter fler. Vad tycker ni? Mörkt eller ljust?

Vilka problem man har!

Hade med mig krabbsallad till lunch och skulle bara köpa något bröd till … men då såg jag den här …

Pizzan för 2 euro … med extra ostsås till … tja, jag kan ju prova tänkte jag.

Såg ut så här efter ca tio minuter i ugnen … förvånansvärd god,  jag som inte brukar äta någon annan än Hawaiipizza med ananas och skinka på, eller Roberto’s pizza där allt finns på, OM jag är tvungen att äta pizza vill säga … hahaha …

Efter stängning travade jag hemåt, och faktiskt legat i sängen sedan dess, jag var hemma runt 17.30 och klockan är nu 20.30. Bara käkat lite mer och hinkat vatten … och faktiskt tycker jag det är skönt att det är fredag imorgon, länge sedan jag hade den känslan! Ska vattna lite blommor sen tvättar jag av mig och kryper till kojs faktiskt. Har varit en ganska jobbig vecka med bankärenden tre gånger denna vecka, två stycken fysiskt och en gång i telefon, pga svenska banken har dragit över 500:- vilket är felaktigt … och ja, uttag från en spansk bank som inte funkade som den skulle, så ja fick inte ut några pengar … sån röra! Orkar knappt reklamera, men ska. Däremot så fick allt det ”onda” mig till att öppna ett spanskt bankkonto, tog bara över en timme, och underskrifter på 200 st. ark … hahaha … förstår inte vad de ska ha allt till? Men, nu är allt klart!!! NIE-nr och bankkonto … och jobb. SKÖNT!

Så en dag till på detta ställe innan jag har två slappdagar.

Annonser

3 reaktioner på ”Trött, trött, trött …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s