Fick lite sömn …

… lite efter 03.00 inatt var det sista gången jag såg på klockan, därefter har jag antagligen somnat. Lustiga är att jag var nog liiite mer piggare när klockan ringde imorse 😀 . Vaknade av grått väder, har tydligen regnat inatt … konstigt väder här. I förrgår kom en skur, från solsken till huxflux regn som varade i ca 5-10 minuter, sedan blev det bra igen. Igår när jag gick hem, från solsken till huxflux regn som varade … vet inte? Tack och lov blev det inget ösregn när jag gick hem, då jag bara hade en tunn blus på mig 😀

Lagom till jag kom fram till ”porten” … Gylleneporten började solen visa sig så smått och jag höll på att svettas ihjäl på två röda sekunder. Hade ju pälsat på mig då jag trodde det skulle bli kallt, har fortfarande kvar den där Sverigekänslan vid regn och grått … man är beredd att frysa, hahaha 😀

Nu ska jag se om jag hinner läsa era bloggar innan eleverna kommer. Tja!

Annonser

4 reaktioner på ”Fick lite sömn …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s