Rygg o fötter värker…

 … efter att ha burit en tung väska upp o ner i två dagar … att en väska kan påverka kroppen så. Men varit tvungen för kursmaterial på internet, videos och annat. Bara att bita ihop, allt för eleverna 😊.

Vädret är ostadigt, regnar från och till … men fick en solglimt på vackra La Concha timmen innan dagen var slut. Hon är så vacker! Får aldrig nog att titta på henna 😍

Asade mig hem upp för backen, väl i hissen så började axlarna värka pga dålig hållning när jag bär tungt. Tänkte nästan svälta mig ikväll, för jag tätt på orkade fasiken inte gå ut igen. Men nu när jag tömt kylskåpet måste ju nytt in. Asade mig ner till affären och ”storhandlade” både det ena och andra, så jag slipper tänka på att jag måste handla snart igen. Två aptunga matkassar … kom till Fuel, här tar jag en paus. Onödigt egentligen … men mina fötter, ben, rygg och armar pulserar och behöver en liten paus. På riktigt alltså! Ljuger verkligen inte om det kan jag lova. Vill inget mer än hem och laga mat.

Vilket fall som helst. Jag är så glad att eleverna vågar ta ut svängarna mer när de har fri make-up …

Samma tjej gjorde denna för ca tre veckor sedan på fri make-up … första gången …

… idag, tredje gången fick hon till denna färgglada sminkning. Jag som gammal make-up artist är superglad att de vågar släppa loss på så kort tid 🤗😍

Nu är det helg och de får festa loss och inte tänka på sminka loss 😂. Själv ska jag förmodligen träffa en gammal granne imorgon som är i Fuengirola på semester. Han tar sig till Marbella tack o lov, hahaha … Har ingen ork att ta mig för långt hemifrån 😉

Snart ska jag hem och kommentera er alla 100-tals bloggare 😉 Läsa bloggar har blivit som en liten godnattsaga för mig på sista tiden. Hahaha

Annonser

9 reaktioner på ”Rygg o fötter värker…

 1. Låter verkligen som om du behöver låta kroppen vila lite 🤔. Om du måste släpa på en massa saker kan du inte skaffa dig en sån där väska som har jul? Snygg sminkning önskar jag kunde sminka mig lika bra 👍ha en skön vilsam helg nu..

  Gilla

 2. Du får vila upp dig ordentligt nu i helgen och tänka mer på din stackars kropp!

  Den där sista sminkningen skulle vara nåt för mig tror jag. Om inte annat skulle folk bli MYCKET förvånade… 😀

  Ha en härlig dag!

  Liked by 1 person

 3. Wow, riktiga karnevalsminkningar 🙂
  Men så trist att du har ont! Ett tips är att du skaffar dig en dramaten…..den är oumbärlig när man har tunga saker!
  Krya på dig!

  Liked by 1 person

 4. Den där moppen låter allt mer och mer tilltalande el. hur??😄
  Under tiden får du investera i en ”dramaten” väska!! En hederlig gammal goding som nästan alla använder, fina el. färgglada och spar ryggen!! 👍

  Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s