Vad hände?

Har så svårt att somna, något oroar min kropp på något sätt, men vet inte vad. Någon konstig känsla, men vet inte vad. Somnade till runt 23.30 men vaknade igen vid 00.45. Så kanske detta nattinlägg hjälper mig att somna om …?

Hittade en gammal arkivbild från en het dag när jag satt i solen på Fuel.

Och något jag glömt berätta är att jag fått denna badget från Momondo att använda hur jag vill. Om jag skriver, sätta in här i bloggen, i CV eller ja … Min kontaktperson där samlar ihop olika material till mig som jag själv får välja vilket jag vill skriva om … ska bli så kul och spännande att se vad det är för något.

Ska se om jag kan somna nu då … 🤔

Annonser

4 reaktioner på ”Vad hände?

  1. Låter kul det där med momondo.. hoppas du fick sova sen, jag har ofta det där svårt att somna eller vakna igen efter en stund sånt är jobbigt.. ha en fin helg nu med förhoppningsvis god sömn 🙂

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s