lång dag igår.

Dagen började med att jag gick hemifrån vid 11.15 … promenerde förbi marknaden på Centro Plaza, otroligt mycket folk överallt, kan bero på det strålande vädret 🙂

… vidare ner till Puerto Banus och tog bussen till Marbella. Väl där tog jag den klassiska bilden, på en häst med vagn … denna vagn och häst var ny för mig, har aldrig sett förr. Den ”vanliga” hästen med sin vagn stod bakom denna.

Vad skulle jag då göra inne i Marbella en lördag? Jo, jag väntade på en gammal granne från mamma’s gata som är på semester i Fuengirola. Eftersom jag var ca 30 minuter tidigare innan han skulle komma med sin buss,, satte jag mig på ett litet avlägset ställe och huxflux kom det massa bikers … de var många! (även om det inte syns på bilderna här) Hoppade upp på sina motorcyklar och brummade iväg.

Tröttnade på att sitta i skuggan så jag gick in i parken och tittade på barnen när de åkte karusellen …

… och tog ett par andra bilder.

Sen var det dags att möta Ville. Det tar vi i nästa inlägg …

Annonser

En reaktion på ”lång dag igår.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s