Poolhäng.

Vaknade onödigt tidigt imorse, och jag började längta ner till poolen redan 08.30, men tyckte att det var för tidigt att gå ner och lägga mig där. Klockan 10.00 tycker jag är en lagom tid, absolut inte tidigare … hahaha. Sagt och gjort … rusade ner vid tio snåret och högg en solbädd. Men om jag ska vara helt ärlig så tycker jag nog ändå att det är skönast att bara ligga på en handduk på gräset.

Plockade med mig sparrisar, en halv melon och massa vatten + boken jag håller på att läsa, men som jag bara läser vid poolen 😀 Skröt på FB att jag skulle ligga där precis heeeela dagen … hahaha, jag klarade till 15.00, då blev jag hungrig och smått rastlös. Bada blev det dåligt med … tycker det är så kallt vatten nu i poolen, jag var på väg ner en jäkla massa gånger, men vid knävecken tog det stopp. En gång lyckades jag doppa mig, kaaaallt! Men samtidigt väldigt skönt, behövde verkligen kyla ner kroppen lite, solen är rätt stark nu. Tycker havet är varmare än poolen faktiskt, havet har jag inga som helst problem med att doppa mig i, och där har det blivit en massa bad i redan.

När jag kom in igen, käkade jag upp rester jag hade i kylen, pasta med indiskinspirerad köttfärssås, supergott! Ibland överträffar jag mig själv när det gäller matlagning 😀 Därefter lite chattande med The Bodyguard, in med tvätt i maskinen, diskade … sen blev jag trött och somnade ca 45 minuter. Vaknade och tittade på mina ben och mage … OPS! Hårda linjer kan jag meddela. Inte bränd, men på gränsen att jag hade kunnat bli, så bra att jag gick in kl.15.00 istället för 19.00 som jag tänkte först … hahaha … klockan är inte ens 19.00 ännu.

Blev otroligt sugen på mer mat eller något smått att äta … gjorde baconlindade sparrisar, stekt ägg i bröd (brödet var nog lite för litet för ägget … och lite vita bönor. Hängde tvätten och funderar på om jag ska prova odla ingefära nu eller om jag väntar tills imorgon. Ligger så skönt i sängen igen.

Ska försöka komma ikapp era bloggar nu, har varit lite kasst med tid och ork sista dagarna. 😉

Hej svejs!

Annonser

9 reaktioner på ”Poolhäng.

 1. Oj… Det var länge i solen det! Jag håller mig mest i skuggan nuförtiden (då när det är varmt i solen och när den är så stark, alltså). Badat i havet hemmavid gjorde jag inte på hela förra året… Men en och annan dusch har jag ändå tagit 😀

  Liked by 1 person

  • Går lika bra med dusch. Det blev skugga under parasollet sista timmen, tack och lov så finns de där alltid. 😀

   Gilla

  • Sömntuta! Skoja bara … förstår inte att jag vaknade så tidigt idag … brukar sova nästan fram till 12.00 många gånger när jag är ledig … iallafall till 10.00 😀 😀 😀
   Havet är skönast, men jag orkade inte gå ner till stranden idag. 😀

   Liked by 1 person

 2. Om det inte är för varmt då så är kl. 10 bra, sedan får du väl ta nya tag mot kvällen för att det inte ska bli TOO much 😀
  Nä, jag är ju bara avis!
  Baconinliddad sparris (om det är det?) ser gott ut, brödet och ägget också, men bönor gillar jag inte, så du får behålla dem 😀

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s