Ego?

Är man ett ego som fotar sig själv så här? Just tell me. 😂 Ego 1 tycker att hon ska fota Ego 2 som inte alls ser road ut, medans Ego 3 söker sig upp mot kamerablixtrarna och smilar upp sig till tusan … 😂😂😂

Men vet ni vad? Man vet att den spanska sommaren är på väg när vattenspridarna längs gatorna är i full action klockan 09.00 på morgnarna.

Vilket jag precis nu i skrivande stund kom på att jag själv glömde vattna mina växter och plantor innan jag gick hemifrån!!! Gaaahhhh! 😣😣😣 Inte konstigt att allt håller på att dö ute på balkongen. Shame on me! 😭

Tur då att det blir en kort dag idag … eleverna slutar redan kl. 11.30, för sen ska de på poolparty på Sisu tror jag det var. Jätteskojjigt för dem. Själv får jag väl löpa hem och vattna mina stackare … tror även jag ska prova plantera om en tomatskiva och hoppas på bättre resultat … eventuellt poolen också, det får jag se.

God morgon och ha en bra dag.

Annonser

6 reaktioner på ”Ego?

  1. I det nya läsaren hittar jag ibland inte var man ska kommentera. eller fick jag solsting i skuggan.
    Nåväl, det är ju inte så lätt med växter. De kräver mer än ett litet barn. MEN, jag läste att snart kan man ha en app där växten kommer viska i ditt öra att nu är jag törstig och vill ha lite vatten så skynda skynda om di inte vill mig illa. Typ. 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s