Mina fötter!!!

Stackars satar! De plågades idag … de pulserar och vill ha lite kärlek. De undrar vart The Bodyguard har tagit vägen. Gaaahhhhh! Vad ska jag svara? ”Ta’t lugnt, han kommer snart … ta och chilla lite.” Då blir det ännu värre! De gråter, de skriker!

Japp, mina fötter hade det inte så lätt idag. Mycket stående och gående … mer än vad de är vana vid. De brukar vara väldigt samarbetsvilliga i vanliga fall. So I do NOT blame them!

Mitt huvud säger annat: ”En TOPPEN dag!!!” Tycker den delen av kroppen. Och det har det verkligen varit, tycker jag. Vad mina elever tycker får ni fråga dem 😂. Jag hade skaffat modeller till dem tills idag. Det kom två mörkhyade och två i asiatiskt ursprung. Nu ska ju allt vara i ”politiskt korrekt” språk, vilket jag har svårt för många gånger när jag ska beskriva saker eller människor, så ni får ta vad det nu skrivs.

De två mörkhudade var inte mulatter eller den gyllenbruna … de var mörkare med ”blått” inslag, supersnygga tjejer!!! ”Det här blir en utmaning för mina elever och faktiskt mig själv!”😊🤗😍 Så lätt att sätta fel foundation, som man tror är rätt med blotta ögat, men FEL! Det blir lätt grått, och det är inte så sympatiskt, eller hur? Vem fan vill se grå och död ut? 😄

Sista ordet om detta är att … de blev übersnygga!!! Kan så klart bättras på lite mer, om tid hade funnits … men shit, de såg ut som superstars när de gick hem. 😍 Fräscha och snygga, redo för party!

De två asiatiska tjejer som kom hade två totalt olika drag, den ena var mer varm/gyllene i huden, medans den andra var blekare/gulare i huden (som mig) … ögonen skiljde sig också en smula ifrån varandra. En stor utmaning där också för eleverna. Så kul! ATT de klarade det galant! Är så stolt över mina barbies så ni anar inte. 😍😊 Kommer gråta när de åker hem nästa vecka. De är så pigga, inte alltid men oftast 😉, verkar som att de sugit åt sig som svampar vad som har sagt under lektionerna, för alla … alla har utvecklats på så kort tid att jag nästan häpnar!

Blev lite övertid idag, men det gör inget … det liksom ska/bör göras för att öva och ”känna på” andra modeller än på varandra. På Lördag är ju deras examensdag under en Fashionshow, och då ska de klara av allt under tidspress. Tidspressen idag hade jag under rimlig tid, och de klarade det superbra. 😍

Fi fan vad jag är lycklig!

Här sitter mina barbies med sina modellbarbies och dricker varsin drink som bartenderläraren mixade ihop till dem … själv avstod jag (konstigt nog 😂) även om jag blev erbjuden. Och alla gluttar i sina mobiler 😂😂😂 men det togs selfies och allt vad det nu är, så fina. 🤗

Klockan är redan snart 20.00 och jag sitter kvar på balkongen … strålande sol och varmt. Men NU måste jag avsluta här! Måste kolla och skapa idéer för modevisningen, precis fått bilder på kläder som ska visas av designern … vilket märke det är berättar jag på lördag … eller förmodligen på söndag. 😊

#marbellaeventacademy

Annonser

5 reaktioner på ”Mina fötter!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s