Vackra blommor …

… det såg jag igår. De ser helt overkliga ut, så vackra, så vackra … jag vill ha sådana på balkongen, men de är nog för vackra för att dö i mina händer/vattningar 😀

… en blomma som inte är så vacker, det är jag! Hu jeda mig när jag såg mig själv i ljuset i lyan … Nä, det får bli skugga några dagar om jag ska vara ute, kan försöka iallafall … solen är dock svår att komma ifrån när man är utomhus. Tycker det inte är fint att bli för brun … men det konstiga är, att just nu när jag sitter på jobb och tittar in i spegeln, så är det en ganska blekfis som stirrar på mig.

Måste göra något åt håret med, det ser förjäkligt ut!

Godmorgon!

Annonser

10 reaktioner på ”Vackra blommor …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s