Hur ska jag hinna?

Det är mycket nu. Med allt! Tur att spanska apotek har lite starkare varor att erbjuda receptfritt än vad Sverige har. Telefonen har gått varm hela dagen. Min CEO på momondo skriver, ett av företagen från staden jag skriver om har jag kontaktat för korrekt info för min artikel,9 har jag bollat med (bolla på danska är helt annat än svenska, så det ordet håller man i munnen 😂), fram o tillbaka med cheferna på MEA, fram o tillbaks med märket som ska visas på lördag på fashion showen, fram o tillbaks med fyra modeller som ska medverka (det blir 12 st. sammanlagt), sms med ögonfransförlängelskan för tid med mina elever, sms med Peter för strandpromenad (privat dock), rota fram kursmaterial inför stora examensprovet i teori, på lunch klottra på artikeln till Momondo. Pressa eleverna på tid och så de får till de perfekta sotningarna osv osv. Rätt trött nu! Men ännu inte färdig för dagen … när jag blir färdig vet jag inte. 😲. På råga av allt kom kvinnoskiten från en öppen himmel … Gaaahhhh!

Men jag ska inte klaga, jag har det väldigt bra och mer eller mindre älskar att ha många bollar i luften … trots att jag är ”sjuk” … tabletterna här nere är jäkligt bra som sagt. 😉 Det skulle kunna varit värre … om jag bott kvar i Sverige eller i Danmark. Då hade jag nog inte stått ut med sjukan. 😂

(Gammal arkivbil) Palmer, värme, sol … och pool får mig att må bra! 😍

Annonser

11 reaktioner på ”Hur ska jag hinna?

 1. Skrev precis ett inlägg om det här med tiden och att det är mycket nu. Sen klickade jag mig in till dig och vad sjutton😲 Lite telepati om ämnet här va 😂😂😂

  Liked by 1 person

  • 😂😂😂 Ska kolla det när jag kommer hem … var tvungen att gå ut en runda och hinka lite vin innan jag kan fortsätta. 😂😂😂 En småskön break.

   Liked by 1 person

 2. Krya på dig och hoppas du hinner med allt och att det går bra..
  Sen förtjänar du verkligen lite lugn och ro..
  Tänk på att du bara har en kropp du kan inte få en ny..
  Ha en fin helg i alla fall..

  Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s