Mycket nu.

Sorry för dålig uppdatering här på bloggen sista dagar. Jag har bara inte haft ork eller tid att sitta i lugn och ro för att skriva. Fredags jobbade jag ftån 09.30-20.30, först undervisning och efter det provsmink på en blivande brud som jag ska fixa till på fredag till hennes bröllop. Igår, lördag, hade mina elever praktiskt examensprov på en modevisning, mellan 15.30-22.00 … så jag är rätt så trött nu.

Gick och tog en öl på El Jardin för att varva ner lite, och där blev jag helt plötsligt hundvakt … och hunden följde med mig hem, och han ligger fortfarande i mitt knä här ute på balkongen 😂😂😂. Förstår inte hur jag lyckas med allt jag gör eller råkar ut för, hahaha … ska lämna hunden, Victor, vid 12.30 … Jag tänkte sova jättelänge idag, men tji fick jag, 08.15 fick jag en hundnos i trynet som ville ut 😃😍

Ska sortera bilder ikväll från modevisningen, så snygga kläder så jag får stort hål i plånboken bara av att tänka på dem  😂.

Annonser

9 reaktioner på ”Mycket nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s