Japp så är det.

Har varit full rulle de sista dagar med allt möjligt. Träffat många nya och bra människor, och som sagt, jag känner mig hemma. Bör kanske ta det lite lugnare med jobb och så, och det kommer det bli 🙂 . Ibland får man väl ”ligga” i lite för att skapa nya kontakter, vilket jag gjort. Och förhoppningsvis kommer jag ha ett litet samarbete med en engelsk make-up artist, en superkvinna. Jag hoppas hon kan få in mig för TV här nere … troligtvis väldigt svårt, men håller tummen.

Mina elever har åkt hem till Sverige nu, och jag har en lugn vecka. Fredag är det bara en brud jag ska sminka inför hennes bröllop. Lördag är det en stor fest jag ska gå på, Launch party. Det är Things2domarbella.com som ska ha något jippo för sin nya webbsida (tror jag), förhoppningsvis nya kontakter 😉

Vad har hänt mer? Förutom jobb? Igår var jag i Marbella och badade i havet, jag har varit hos Peter för lite grillmat, sovit … OCH!!! Anmält dessa här i vår reception!!! De får absolut inte komma in i lyan! Såg dem vid hissen på vårt våningsplan … fy fan.

Har lust att hitta på något, men vet inte vad … kanske bara ta en promenad och ta det lugnt?

Annonser

12 reaktioner på ”Japp så är det.

 1. Usch vad äckligt såg såna på vårt hotell i Turkiet janne jagade en del av dom med en sko i högsta hugg såg faktiskt jättekul ut 🙂 Snabba var dom också.. ta det lugnt idag du det låter fint tycker jag..

  Liked by 1 person

 2. Den enda insekt jag verkligen avskyr. Har som tur är bara haft besök i vår lägenhet sex våningar upp ett par gånger under tio år. Men det kryllar av dem i avloppsbrunnen utanför garaget. Hua….

  Läser om elever och sminkning, har tydligen missat en del sen jag var här. Låter spännade med TV-grejen, håll tummarna hårt 🙂

  Liked by 1 person

  • Jag är inte rädd för kackelackor, men tycker de är fula och alldeles för stora! + att de kan bli så många och svåra att ta kål på. 😂

   Liked by 1 person

 3. TV-jobb låter spännande 🙂

  Jag tror vi har haft två kackisar inne i lägenheten på 14 år. Men det är inte skoj när dom dyker upp… Nere i garaget ligger dom dock rätt ofta med benen i vädret och spelar döda 😉

  Gilla

 4. Visste inte att eleverna var från Sverige. Duktigt att samla på en gäng därifrån. Jag menar härifrån, eller jag är ju på semester och därav därifrån. Nu blev jag lite krångligt.
  Nåväl…är det du som ordnade kursen och lokalen och allt?
  Mycket bra.

  Gilla

 5. Blä, kackerlackor är läbbiga! Usch men nåt läskigt ska du väl ha när gottar dig där nere i värmen, hehee:) Här har det varit ljuvligt väder ikväll. I morse var det kallt. Märkligt det här med väder?!? Har varit ute och strosat med lille Nico i barnvagnen. Föräldrarna behövde städa du vet. Kul att kunna rycka ut och att promenera med barnvagn är ju typ barnsligt roligt:)

  Gilla

 6. Tummen upp för allt du företar dig!
  Och ett dopp i havet – wau! Här längtar jag också efter det men det är lite kallt i vattnet än 🙂
  De där krypen är inte så söta … 😀
  Hoppas du får komma med i TV – vi får höra mer om det senare!

  Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s