Söndag …

… och det var lugn och vila som gällde vid poolen, med Breivik. Nya poolkillen kan man kanske kalla honom för 😂.

 

Himla skönt vatten idag kan jag tala om, så jag var nere i plurret ett antal gånger … hur skönt som helst. OM jag kommer få chans att gå ner imorgon igen, då kommer isglassen få följa med, så ska jag flyta runt i timmar på den 😀 . Bråkade ett tag med myrorna, men gav upp. Det visade sig att ju mindre jag brydde mig om dem, ju mer lät de mig vara ifred … räddade några stackars satar som hoppade ner i mitt vin … de var inte döda men jäkligt groggy kan jag tro, megaslöa och de visste varken ut eller in efter jag snällt lyfte upp dem från sitt vinbad 😀 😀 😀

Låg vid poolen från ca 11.30 fram till ungefär 17.30, läste, halvsov, badade, sippade vin, klunkade vatten, glodde och hade det så skönt … inte visste jag att ligga vid en pool i så många timmar kunde vara så underbart, nu vet jag! 😀

Annonser

13 reaktioner på ”Söndag …

  • Kanske ska sluka ner en nästa gång. 😂😂😂. Myror i choklad har jag faktiskt provat, som lite krisp utan smak.

   Gilla

 1. Låter härligt. Den där boken har jag oxå funderat på att låna.
  Lade oxå en gräsmatta på min balkong. Men efter regn fick den tjäna som stolsöverdrag. Kul att följa dina växtbravader. Älskar.
  kramisar

  Liked by 1 person

  • Boken är väldigt intressant. Och faktiskt kan jag inte låta bli att känna sorg och tycker synd om honom när han var barn. Och allt han kämpat för men gått i kras. Mina växter ja … hahaha, de har det inte lätt. 😂

   Gilla

 2. Det låter som en härlig dag! Jag blir nyfiken på boken och Breiviks barndom. Får se om jag hinner läsa den, kanske i juni-juli, då har jag inte lovat att läsa och recensera lika många böcker från förlagen.

  Liked by 1 person

  • Den är hemsk, hans barndom var inte helt lätt. Inte för att jag stödjer hans hemska handlande, men på något sätt kan jag ”förstå”. Han är/var sjuk … om han blev det under barndomen eller om det var medfött vet jag inte. Han hade så mycket ”osedd” bekräftelsebehov som han aldrig fick riktigt. Usch!

   Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s