Känner mig uttråkad.

Eller kanske inte uttråkad, jag har det rätt bra och skönt och det blev ett dopp i poolen idag igen, ljuvlig vattentemperatur … det är bara det att det börjar kännas så tråkigt och ensamt hemma, om ca en vecka kommer The Bodyguard hem igen, längtar att få mer sällskap när jag äter, tittar på serier, promenerar, när jag är ledig … även om jag möter folk som är hur trevliga och roliga som helst, så är det något som fattas, ja, ni vet säkert vad jag menar 🙂 .

Trött är jag på banken kan jag säga … på onsdag är det tre veckor sedan jag öppnade mitt bankkonto här i Spanien och fortfarande har mitt kort inte kommit, och jag får sms hela tiden att jag ska aktivera det, vilket inte är så lätt när jag inte vet utgångsdatum och cvr (heter det va?) … Gaaahhhhh! Inte så kul att gå ända till Centro Plaza eller Puerto Banus för att ta ut pengar heller, när man inte orkar eller har någon speciell anledning, det får bli om jag har vägarna förbi. Kommer det inte imorgon så är jag väl tvungen att gå iallafall … och gör jag det, så tar jag mig en snabb sväng till Marbella … har snart inga skor kvar! Tro fasiken att mina älskade promenadsandaler också gick sönder härom dagen. Hur många skor har pajat sedan januari? 4 par tror jag bestämt. 😀 😀 😀

Hände en hemsk olycka här igår också. En jäkla dåre körde på människor på Avenida Lola Flores, där jag ofta går igenom när jag vill ta en strandpromenad. Det är körförbud på den platsen! Civilpolis kom och den galna bilisten lyckade träffa ytterligare en person när han försökte smita från platsen (sett ett hemskt videoklipp från en som filmat händelsen från en balkong), vidare körde han mot Marbella och kraschade in i andra bilar då han kom på motsatt riktning tror jag det var. En ung kille som förmodligen var berusad av både alkohol och narkotika, vilket rykte sägs att han varit ”stökig” och blev utkastad från Ocean Club. Men jag vet ju så klart inte hela sanningen eftersom jag inte var där … men fy för!!! Jag hoppas han kommer få ett hårt och långt fängelsestraff!!!

Mer kan ni läsa här:

Panikscener i Marbella

Annonser

9 reaktioner på ”Känner mig uttråkad.

  • Nja, spanskan går väl så där. 😀 Kommit ifrån den lite sedan jag slutade studera. Men då fick jag mer än väl godkänt. 😀

   Gilla

   • Som i Sverige. Där invandrare bor finns det knappt några svenskar kvar, men mantran står kvar: ni måste integrera er och umgås med lokalbefolkningen och lära språket, ta efter seder, anpassa som vi är med mera med mera. Sen när man flyttar utomlands gör man i princip samma sak. Svensk skola, svensk tidning, svensk fika, svensk kyrka m.m. Jag har hört om svenskar som kunde säga hola efter 40 år i Spanien. Yeee.😂😂😂😍integrering. Integrering. Det är livet. 🤓🤓🤓

    Gilla

   • Många svenskar pratar spanska här, men inte engelskmännen, några fransmän gör. Jag gör när jag inte har något annat val, så det är bra att göra utflykter till bergen mellan åt, eller gå på mindre spanska restauranger, då har man inget annat val än att försöka på sin knaggliga spanska. 😀

    Liked by 1 person

  • Hörde att många pool clubbar stängde efter händelsen, likaså dagen efter. Hade någon öppet så var det champagneförbud.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s