Bada med orm!?

Precis som rubriken lyder. JAG har simmat bredvid en ORM!!! Och det är ingen lögn! Höll på att få kallsup och svälja hela havet när jag såg den simma ca 40 cm bredvid mig. Alltså ärligt, hur många olika ”tester” ska jag få i detta land? VA???!!! 😲 Tyvärr inga bildbevis då jag inte simmar eller badar med mobiltelefonen, och är som oftast ensam när jag tar mina små dopp. Jag rusade upp ur vattnet! Det är så att jag har min lilla badvik inne i Marbella, då det finns en pir och massa stenbumlingar, där känns det tryggt att lämna väska och kläder när jag är ensam, det är liksom ingen ström av folk som går förbi där. Så min misstanke är att ormen typ bott där bland stenarna och tyckte förmodligen som mig, att det var galet hett så den och jag skulle svalka oss lite i havet. Tyvärr blev det tankeläsning där mellan mig och ormen. 😣 Fast ormen blev nog lika rädd som mig och försvann någonstans väldigt kvickt när jag började fäkta med armar och ben 😂😂😂

… och jag badade igen på samma ställe efter mitt lilla äventyr, en orm SKA inte skrämma mig så lätt 😂😂😂 .

 

Annonser

9 reaktioner på ”Bada med orm!?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s