Bilar.

Welcome to Puert Banus. Här är en salig mix bland människor och bilar … man kan bara stå och glo som jag gjorde igår på Sinatra Bar.

Den ena bilen avlöste den andra …

Hoppsan det blev fel här i inlägget … sköningen på bilden ovanför är på Aurora Beach, konstigt ställe att parkera på kan jag tycka. Men skickligt nog att kunna parkera på en barbänk.

Vidare till hamnen då … den ena avlöste den andra …

Blandat med mingeldamer och herrar …

… försäljare …

… bikinidamer …

… och pondus ölmagar.

Sen fick jag nog och gick från denna cirkusen. Det tar vi i nästa inlägg.

Annonser

6 reaktioner på ”Bilar.

 1. Det är ett nöje att bara stå och glo! Älskar att titta på folk och spana! Har nog en släng av peeping tom! Älskar också att kika in i fönster och undrar hur folk har det hemma- vad dom gör och jobbar med! Nyfiken så det förslår!
  Dessutom är jag glad över alla dina bilder! Det känns som man står där med dig och spanar! Jätte kul! Och det är något med ljuset som gör att man vill resa iväg på semester på stuberten!

  Gilla

  • Jag är också ”fönstertittare” Hahaha 😀 Minns när jag åkte buss varje dag i Helsingborg, hur jag satt och spanade in i fönster i hyreshusen vid rödljus … då kunde man få se ett och annat. 😀 😀 😀

   Gilla

   • Ja, jag är likadan!!! Ibland är jag en trafikfara då jag cyklar….man kan ju inte låta bli att stirra in genom alla fönster. VINTERTID är ju rena himmelriket!!!! ( har en kompis som föreslog att jag skulle skaffa en kikare att ha hemma- så jag kunde spana på alla grannar- men jag tyckte att DÄR gick gränsen! Har ju dessutom haft en gran tjej som tog emot herrar och mot betalning klev på deras kroppar i högklackat! De du! har länge tänkt att jag borde tagit över hennes verksamhet! Såg henne på Outsiders och höll på att svimma när jag såg att det var i mitt hus!!!! Tänk dig en kikare där! )

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s