Händer konstiga …

… saker hela tiden. Jag var hemma några timmar. Delade upp storpack av olika kött osv för att frysa in. Slukade nästan en halv falukorv doppad i slotts senap … rå dessutom! Sådan cravings hade jag efter falukorv! FiiiiFan vad gott!!!

Efter nästan en timmes prat med Maria gick jag ner till El Jardin för en miniöl, längtar att se henne igen! Hon är en fantastisk människa! Nästa lördag har vi bokat in en date för grill o poolparty hemma hos henne 😍 … pratade vidare med ägaren till Junior, hunden om ni minns. I morgon 11.30 kommer de hit och jag ska träffa honom för första gången 😍❤

Jag hoppas att kemi mellan oss är bra.

Men på El Jardin mötte jag lilla Victor, och han blir superlycklig av att se mig. Så vi tog en liten promenad 😍

Nu sitter jag på balkongen med tända ljus och bara längtar tills imorgon!

Annonser

4 reaktioner på ”Händer konstiga …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s