Lunch och Marbella.

Gick ner till Pedro’s beach igår för lite lunch … så fräscht och gott där med perfekt service. Jag slukade i mig en räkcocktail, galet stora och goda räkor!

Miljön är fantastisk där också …

 

Efter det tänkte jag promenera hem och gick in mot Puerto Banus och studerade strandbadare och annat …


Om man vill kan man gå in till Plaza beach … full ös, medvetslös där inne, så jag håller mig borta från det stället.

Av någon konstig anledning hamnade jag i Marbella, och stötte på den gamla, gamla mannen som säljer rosmarinkvistar och jag fick ont i hjärtat av att se hur skranglig han blivit genom åren, så jag köpte två små av honom som jag planterade när jag kom hem 🤗 Hoppas de klarar sig.

När jag väntade på bussen hem ringde Mandana helt plötsligt och ville ses en sväng. Vi möttes upp och gick vidare, där på en minigata stötte vi på Amanda och hennes mamma så med dem blev vi sittandes över två små öl.

Amanda har den största och goaste labbe jag mött i mitt liv. Så med henne (hunden alltså) blev det mycket klapp och mys med 😍

Efter denna lugna stund gick jag till bussen igen och åkte hem.

En skön dag, känner verkligen att jag behövt att bara ta vara på mig själv. Just nu sitter jag på La Taberna del pintxo i Puerto Banus och småäter tapas, så himla gott! Men måste ändå säga att den i Marbella är såååå mycket trevligare och mer fart på servitörerna … här går allt i snigelfart och man tappar lust att äta, inte alls så som jag gör inne i Marbella. Nu har jag testat denna i Puerto Banus två gånger och ingen gång har sevicen varit som hos favoriten. Men tapasen är lika god och underbar.

Nu dags att hämta min Kalles kaviar som jag beställt. Jo, jag gick till Karin på Nellie’s och beställde det igår, orkade inte ända bort till Svensk affären. Så jag beställde till och med falukorv, keso, senap, grillkorv och HALLONSAFT. 😂

 

Annonser

3 reaktioner på ”Lunch och Marbella.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s