Fest i Marbella.

Det hade setts delfiner utanför Marbella igår så jag var snabbt upp på båten och åkte iväg i hopp om att fånga några på bild … tji fick jag! Inte en fena i sikte. Däremot bjöd personalen mig på öl 😂.

Kom in till Marbella och där var det en stor fest. Jättetrevligt var det och jag stannade i stan längre än planerat.

Det var musik och dans, och alla var glada. Små flamencodansare kryllade det av, så söta var de.

Öl gick att köpas för en euro … med biljett.

Jag var ganska lugn och satt med ambulanspersonal och babblade på 😂

Vidare tog jag mig hemåt med buss.

Och lämnade stället faktiskt ofrivilligt, hade kunnat stanna hela natten, men bussarna går inte hur länge som helst. Blev inbjuden till något ställe av en DJ från London, men inte ens dit orkade jag gå. Så det var hem som gällde.

Idag blir det en hemmadag, är bjuden för drinkar idag men jag hoppar över det. För ikväll ska jag möta upp Karl vid skolan och ge honom nycklar osv. Karl kommer nu från Stockholm och ska jobba i skolan som något … vad vet jag inte 😂 men det blir super.

Såg nu att vovvens matte ringt mig, måste ringa tillbaka. Ses!

Annonser

8 reaktioner på ”Fest i Marbella.

  1. Så kul med fest! I går vad det fest på Långgatorna här i stan. Hela dagen lång och det är varje år. Så jäkla kul. Det är mat, musik, dans och fest på gatorna i kvarteret. Ett riktigt streetparty. Love it!!!

    Liked by 1 person

  2. Fest är aldrig fel, här på Malta är det också festligt värre 🙂 I Ta Qali National Park pågår The Earth Garden Festival och ute på gatorna festas det för fullt då valet nu är avgjort. Så nu ska jag ge mig ut i vimlet 😀

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s