Knepig dag igår.

Men idag är det strålande sol. Och se här hur FORT det kom upp små gröningar av tomatskivan jag planterade inte för så länge sedan 😍 Bättre lycka denna gång då det är mycket vamare på nätter och dagar.

Och rosmarinen lever fortfarande. Om ni minns så köpte jag ju två små kvistar av gammelgubben för 1 euro, och planterade dem när jag kom hem 😍

Ute längs vägarna blommar det för fullt.

Nu sitter jag nere på Aurora i Puerto Banus och väntar på en vän, Palle. Som sagt det var en konstig dag igår, och jag har hans bankkort 😂. Mötte honom ett par timmar igår uppe i Aloha Pueblo, och jag fick absolut INTE promenera hem, så han ringde taxi och jag fick hans bankkort intryckt i handen 😂😂😂. Så nu har jag äntligen fått tag på honom, och han är väl på väg hit snart.

En anledning att jag hamnade på Links med Palle var för att först var jag på skolan och väntade på Karl. Han kom hit från Stockholm igår kväll. Visade sig att han skulle bli mycket senare än trott, så jag tog med några väskor och nycklar till lägenheten han ska bo i. Gick upp till Pueblo och väntade på honom där. Han kom runt 23.40.

 

Annonser

5 reaktioner på ”Knepig dag igår.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s