Hundvakt och kebab.

Härom kvällen och natten var jag hundvakt igen till lilla Victor. Han tycker om att vara med mig 😂😍. Han älskade min lilla ”gräsplätt” på balkongen, dock så älskade han också att tugga sönder två tygprästkragar 😂.

Han nöjde sig inte enbart att få lite hundgodis 😂😂😂. Favoriten är sticksen, medans de andra kexbenen inte gick hem 😄.

Så nu har jag massa hundgodis hemma, hahaha … men det gör inget för The Bodyguard verkar rätt pigg på att ta Junior, fast han inte mött honom ännu 😂. Även om Junior behöver ganska hård/mycket träning så är han positivt inställd och känner en hundtränare som kan hjälpa oss att få pli på hunden.

Och jag har ätit KEBAB!!! Har inte ätit det på flera månader, sist i Köpenhamn när jag jobbade där. Den var såååå god och jag frossade i chilidressing, starkt men så gott.

Hur jag hamnade där? Jo, det var DJ Scott London som asade mig dit för jag var så hungrig. Full av energi har denna DJ och han är överallt i Marbella. Folk stoppade honom på gatorna och ville fotas med honom, överallt! Själv har jag ingen blekaste aning om vem han egentligen är 😂.

Dags att gå hem och fylla burkar jag precis köpt … med hundgodis 😂.

Annonser

En reaktion på ”Hundvakt och kebab.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s