Sen kväll.

Jösses. Jag och The Bodyguard slappade i timmar igår här hemma. Tills tokiga Mandana  hörde av sig vid 22.00, eller något sådant. Jag sa till The Bodyguard: Okej, jag kan följa med över en liten öl. Men inget mer. Ska upp TIDIGT imorgon!!!

Mandana och hennes pappa (som kom igår på besök) mötte vi upp på Studio 68 vid 23.00 … jätte trevligt! Och kul att hennes pappa var med och träffa honom.

Som sagt JÄTTETREVLIGT! Kort historia … de övertalade oss att följa med till La Sala, när det var gjort visste jag hur det skulle sluta … För många öl och sent, tänkte först att jag är nog hemma 02.00. MEN på La Sala var det alldeles för mycket folk och galet hög musik, den som satt upp volymen måste varit döv. Så vi gick snabbt därifrån. Till Noche, de stängde precis när vi kom. Vidare till Puerto Banus … gaaahhhhh … sista gången jag är där nere i hamnen nattetid 😣 Men vi satte oss på Scott’s eller vad det heter.

Vidare till Terra Blues … allt för Mandanas pappa 😁.

Vi var hemma runt 04.30!!! En liten öl slutade i en helrunda. Allt för Mandanas pappa 😂.

Jag var INTE pigg när jag vaknade imorse … zzzz … Men nu är jag! Sitter på buss nu till Maria 🤗.

Annonser

7 reaktioner på ”Sen kväll.

  1. Herregud! Ja, jag känner igen det där när man plötsligt har hamnat över gränsen!!! Då släpper man alla tankar på eventuella bakslag dagen efter ( bakisslag ) men det är roligt när man gör det! Och nuförtiden för mig, blir det tyvärr inte så ofta. MEN än kan gumman må du tro!
    Ha en härlig söndag!
    kram

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s