Har inte druckit ….

… sangria sedan år 2011, med mamma i Torreblanca/Fuengirola … då jag hyrde lägenhet där i en månad. Nu är det dags igen, 6 år senare med The Bodyguard i Nueva Andalucia. Fast han ligger i sängen och jag ute på balkongen 😂 I väntan på att mina kotletter ska tina och bli marinerade … med min special marinad. Utan curry denna gång … jag älskar ju curry, men The Bodyguard tycker nog det blir tjatigt i längden, så bäst att låta bli 😂😂😂. Lat är jag och köper färdig blandning 😆.

Vilket fall som helst. Jag är smått förälskad i Aloha Pueblo, men vet också att jag skulle få myror i benen, mer än vad jag redan har, av att bo där uppe … men fiiiiifasiken det är mysigt där uppe.

Gillar de sköna färgerna på husen … pastell och vackert.

… lekande barn med bollar …

… fina fontäner …

… utsikt över berg …

… spegelbilder, där en blir en och en halv, eller ego i ett stort ego 😂 …

… smala vackra gränder …

… fina dekorerade väggkeramik …

… ståtliga kaktusar …

… och annat …

Min kraschade rygg hade sin egna symfoniorkester när jag gick hemåt, den knaka, braka, gnisslade och hade sig … en stund trodde jag att även knäna skulle vika sig, så det blev snigelfart hem kan jag tala om. Något som piggade upp mig var detta finmålat hus i blått och vitt. Ni vet, de flesta villor här är vita, allt ska vara vitt känns det som, därför blev jag glad av att se det här 🤗😄

Har en hel del andra bilder, men de kan vi ta en annan dag. 🤗

Annonser

7 reaktioner på ”Har inte druckit ….

  1. Alltså, Sangria! Jag har lite svårt för det. Tycker det är för sött men drack en jäkligt god en gång, i Grekland, haha:) Ser vackert ut där du är. Njut!

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s