Humöret idag …

… är nog inte i full topp. Fick ett sådant sorg i mitt hjärta när jag kom i tanke på lilla Victor, ni vet hunden jag passat några gånger. De har flyttat tillbaks till Luxenburg för några dagar sedan 😢. Jag mötte honom nästan dagligen, överallt … på El Jardin, på franska caféet, trottoaren, utanför mataffären … ja överallt. Han blev så glad och lycklig när han fick syn på mig, hälsade med pussar och kramar och ville vara i min famn … åh lilla vofsen.

Ja ja, det är ju inte min hund som sagt. På torsdag efter jobb ska jag och The Bodyguard träffa Junior igen, så får vi se vad som händer där 😊

Sen har jag fått skitont i svanken! Har kommit smygande sedan jag åkte det där frittfall hos Maria, hahaha 😂, kanske inget att skratta åt då jag nu idag knappt kan böja mig ner. Så mitt råd till 40+are … åk ALDRIG frittfall, eller någon annan vattenrutschbana … ni är för gamla! 😂

Annonser

4 reaktioner på ”Humöret idag …

 1. Det är lätt att fästa sig vid hundar och jag önskar så att jag hade en själv här hemma men föreningens stadgar tillåter inte husdjur, inte ens på besök ! Är både arg och ledsen för vi kan inte sälja lägenheten heller då vi har en rättslig process med grannen. Grrr… 😡

  Ont i svanken ! Stackare men jag lyder ditt råd 🙂

  Liked by 1 person

  • Ja, vissa hundar går rakt in i hjärtat. Vi har pratat mycket om just det med lägenhet, då vi hyr. Svårt att ha hund och få hyra då. Så vi får se. Men typ 60% av grannar har hund just där vi bor nu. Men vi strävar efter att få hyra lite större, så det är väl det största problemet när man har husdjur. 🤔

   Liked by 1 person

 2. Aj, aj, aj… Det är bara att erkänna, och allra mest för en själv, att man inte direkt är nån ungdom längre. Hoppas ryggen blir bra snabbt!
  Håller tummarna för det där med Junior också 🙂

  Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s