Promenix och fest.

Förmiddagen roade jag mig med tvätt, torka golv, städa, putsa och dona … tills jag blev less på det. Gick ut, ringde The Bodyguard … han mötte mig vid Centro Plaza, och vi gick ner till hamnen i Puerto Banus. Anledningen till det var att jag ville köpa ett läppglans av märket Kiko. Billigt, snygg förpackning och superbra. Jag tackar Amanda att hon visade upp sitt glans för några veckor sedan, annars hade jag aldrig vetat att det existerat 😄. Lagom färg och glans, löve it!

Blev dock även mascara och två nagellack … superläckert det där metallic, ska visa hur resultatet blir när man målat naglarna med det. Provade igår men det blev så kladdigt att jag inte vill visa det nu 😂.

Vidare promenerade vi till Aurora Beach för en svalkare.

… vi promenerade hemåt …

Slappade på balkongen ett tag tills jag kom på att legendariska DJ Russell skulle spela på Studio 68 … så dit promenerade vi senare på kvällen … riktigt gamla godingar spelade han så benen ville upp och röra på sig lite, vilket de även fick med främmande människor 😂😂😂

Så klart lite ballader utan för. En galet full engelsk man satt i sin bil och hade eget party där inne, i flera timmar! Då kom farbror polisen och sa: Ajsenbajsen, unge man. Fast ung och ung var han väl ändå inte … snarare 60+are 😂

OBS! Mannen vid soffan hade ingenting med den andra att göra … för den delen ville jag inte fota fyllekajan i bilen.

Som sagt … det roliga tar ju till slut slut … och det blev hem igen.

Annonser

5 reaktioner på ”Promenix och fest.

  1. F*n vad du är snygg för att vara så gammal 😂😂😂 ! Nej men allvarligt ser du väldigt ung ut. Kan inte bara bero på bra smink plus att du har så kul och omger dig med människor du gillar. Vad vet jag vad du har för knep men resultatet är strålande 😉

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s