Hahaha …

… jösses! Hör mitt ”Oh!!!” Nu förstår jag mer varför jag har en black-out, och noll minne av själva färden ner i plurret, minns inte ens mitt lilla rop. Tyvärr så kunde jag inte spara ner klippet från WhatsApp, utan fick filma av det … men bättre än inget. 😂😂😂

Inatt hade jag asont i svank och rygg, kunde knappt röra mig, resa sig upp ur sängen ska vi inte tala om hur det kändes och var. Så klart nös jag också flera gånger … gaahhhh …. det var INTE skönt!!! Kändes som om jag skulle knäcka ryggen, och började fantisera om att jag skulle vara förlamad när jag vaknade, som nu imorse … så svårt att somna pga det. Men ryggen/svanken är bättre idag, inte lika svårt och jobbigt att resa mig upp, men ont gör det fortfarande … dock inte lika apsmärtsamma jag hade igårkväll och i natt. Så den är nog på bättringssväg. 😊

Annonser

3 reaktioner på ”Hahaha …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s