Känner mig för …

… rastlös för att blogga egentligen. Ni anar inte lyckan jag har i min kropp just nu … jag spricker av längtan! Sonen sitter på flyget, tyvärr ca 40 minuter försenade, men han är på och i luften nu … gaahhh, can’t wait tills han är här! 😍🤗 . Sen allt annat … hunden som kommer hem på söndag, som jag längtar! 😍🤗. Ni vet jag har tjatat om hund i massa år, i Köpenhamn var det som svårast då jag jobbade så mycket och kom hem sent + ett ex som mer eller mindre avskydde hundar, så där skulle jag inte få hjälp om det skulle behövas hundpassning. Mina nya elever är störtsköna och underbara … idag var det deras riktiga första dag, och de suger in allt jag säger och visar, som svampar, helt otroliga resultat de visat idag … superduktiga! De kommer bli out-standing make-up artister vill jag lova. De är så taggade och på G som jag aldrig sett förr. 😄

Full rulle på dj-eleverna också … bra med bakgrundsmusik för oss andra 😁

Bartendereleverna är också väldigt på G 😄

Denna arbetsplats på Marbella Event Academy är fantastisk! Kan inte just nu tänka mig något bättre än detta faktiskt. Trivs som fisken i vattnet. 😍

Annonser

10 reaktioner på ”Känner mig för …

  1. Jag får hopp då jag läser din blogg, allt kan bli bra så småningom – jag kanske hittar en ny vän – allt annat tycker jag att jag har och kan vara nöjd med.
    Saker o ting ordnar sig, du har det toppen nu med Bodyguard, ditt jobb, stället du bor på, hunden och snart sonen på plats.
    Glad midsommar!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s