Hundinlägg.

Ja, nu förvarnar jag er Läsare att det kommer säkert bli många hundbilder nu när Junior kommit hem till oss, men lovar, det ska inte bli en hundblogg 😀

Fast detta inlägg kommer vara ett Junior inlägg ❤ . Han är underbar den hunden, så snäll och go. Mesta träning för honom är faktiskt bara att gå ordentligt i koppel och inkallning, annars är han superduktig och glad prick.

Hans ägare, eller fd-ägare, fast ägare är hon väl fortfarande då vi inte skrivit över honom på oss ännu, om allt fungerar som det ska med honom gör vi det om en vecka 🙂 ❤ . Och vad både jag och The Bodyguard känner så kommer det gå jättebra. Ingen tvivel på det.

Junior han inte ens komma in i lägenheten förrän han mötte fyra nya polare i vår park … glada sprang de tussar och lekte och hade det skoj ett bra tag. Ägarna till de andra hundarna, beundrade Junior så mycket, att han är så vacker, snäll och go. En riktig drömhund 😀

Junior är den svarta mini schnauzern, info för er som inte hängt med här i bloggen 😉

Jag och Junior gick till slut hem och packade upp hundmat, filt, leksaker och borste som vi fått med … och han har inte den billigaste borsten, utan fint ska det vara 😀

Han gillar inte bli borstad särskilt mycket, inte ännu, men det kommer bli ändring på det kan jag lova. Hon som haft honom har inte borstat honom så mycket … så han vill gärna bita och leka med.

Sen satt vi på golvet på balkongen och myste lite 😀 ❤

… och slappade tills The Bodyguard kom hem …

Då gick vi ut på en lång promenad, och Junior träffade andra hundar längs vägen som han sniffade och hälsade glatt och vänligt på …

… strax där efter träffade han på Hasses vovve, och det var kul, och BRA då Hasse har restaurang Starz på Centro Plaza, och hunden är med där alltid, och vi är ofta runt krokarna där. Det gick väldigt bra mellan våra vovvisar ❤ Så bra att Hasse till och med bjöd på lite gottis 😉

Eleverna har gått till Sisu för poolparty, jag sitter och väntar på att DJ-eleverna ska sluta. Bra och seriösa elever i den gruppen som väljer att lära sig mixa och sån’t där istället för att festa. 😀

Annonser

12 reaktioner på ”Hundinlägg.

 1. Alltså, lycko dig och lycko finaste Junior ! För min del får du gärna ha så många inlägg som helst där Junior är med. Vilken härlig vovve ni har fått tag på, hos dig kommer han stormtrivas, det märks ju redan nu. Själv får jag fortsätta att gå i väntans tider… 😉

  Liked by 1 person

  • Väntan är värd. så många hundar jag tittat på som Triple A har, hemlösa hundar. Men nu kom Junior och vi har inte betalt en krona för honom 😀

   Gilla

   • Samma här, har letat bland hemlösa på AAA som finns även här. Har även varit på väg att köpa en hundvalp från en uppfödare i Sverige. Det var 2013, med föreningens stadgar sa stopp och vi kan inte sälja vår lägenhet då vi har en långdragen rättsprocess med grannen. Men kanske nästa år…

    Gilla

  • Mååånga svenskar och engelskmän här i området. Jo, Junior har nog aldrig fått så mycket uppmärksamhet som han fick under vår promenad, folk stoppade och ville prata och klappa honom. Han kommer bli en poppishund här 😀 Så never ever lämna honom utan uppsikt, och framför allt inte bindas utanför mataffären, även om man bara ska ha en mjölk … det vågar jag inte! 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s