Familj.

Tänk vad besök av son och adoption av hund kan ge en så mycket energi, och ge en verklig känsla av hel familj. Älskar det! ❤ Försöker fortfarande övertala sonen att flytta hit, vilket kankse inte nu är så omöjligt, mindre omöjligt nu än innan han kom hit 😃. Men han ska så klart arbeta in sig i arbetsmarknaden i Sverige först, och få mer kött på benen om man säger så 😍.

Mötte The Bodyguard och Junior på ett cafė efter jobb, The Bodyguard åkte iväg på sitt håll, jag och Junior gick hem. Lite mat och vila. Frågade honom om han ville följa med ut en snabb sväng till ”kiosken”, satt på han koppel … svaret jag fick var en djup suck: Åh NEJ! Måste jag? blicken. Okej. Inte fel att låta honom vara ensam i 10 minuter, så jag gick … När jag kom hem och satt nyckeln i dörren … inte ett ljud, inte ett skall, som han brukar när grannar eller vi kommer hem … nä, han satt så fint på golvet och såg oskyldig ut. Då såg jag … han har/hade hoppat upp i sängen och bökat runt, det enda stället han absolut inte får vara! Hundar i säng är förbjudet hos mig, även om det är mysigt, så nej. Men vad ska jag säga, kan ju inte säga något om jag inte tar honom på bar gärning 😂😂😂.

För den delen hade han ju hoppat upp i sängen precis efter jag stängt dörren efter mig imorse när jag gick till jobb … frågan är bara om han visste att The Bodyguard låg kvar 😂😂😂.

Vad såg jag när jag gick till ”kiosken”? Jo, den här rackaren!!!

Gillas INTE i området där jag bor. Den var ganska långt ifrån vårat hus, men ändå i området, innanför grindarna. De är ju rätt snabba på sina spinkiga små ben. Undrar om en skylt skulle hjälpa … en skylt med en brinnande kackerlacka och text: ”Förbud för kackerlackor att träda in.” eller ”På egen risk, avseende kackerlackor”. Äsch, jag vet inte … jag är inte rädd för dem, men vill inte att de kommer nära, sen får de göra va fan de vill. 😂😂😂

Annonser

10 reaktioner på ”Familj.

 1. Haha! Såklart han måste passa på! Ögontjänare… Det är vad dom är. Min katt fick inte vara på köksbänkarna och på köksbordet. Men ofta när jag var på väg uppför trappen från källaren så hörde jag en duns, och möttes sen av en mycket oskyldig katt på golvet när jag kom upp. Haha! Hon visste så väl, men kunde inte låta bli såklart 😀

  Ha en braig dag!

  Liked by 1 person

 2. När vår storpudel levde fanns det inte på kartan att han inte skulle få sova i sängen…..så fort vi började ta bort överkastet på kvällen visste han att det var dags att lägga sig på kudden 😀

  Liked by 1 person

  • Mmmm … alla har sina ”regler”. Väldigt frestande att lyfta upp honom, men nej. Han sover så skönt och fint på sin plats han hittat under ett skrivbord, så där under är hans bädd placerad. 😊

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s