Äventyr …

… för Junior. Efter jobb gick jag till Centro Plaza för att hämta vår bebis, The Bodyguard skulle möta upp en familj som landat från Sverige. Satt och väntade ett tag tills de kom, och jag var beredd att promenera hemåt. Men det blev ändrat. Så både jag och Junior följde med på husvisning … Junior skötte sig finfint, dock så fick han inte följa med in i villan, men trädgården gick bra 😊 Han låg så snällt och fint med frambenen i kors, som han brukar 😍.

… och varvade med att sitta fint …

… i dem fina trädgården …

… och vet ni vad? Jag hoppas de köper denna villa, för då kanske jag kan snylta lite avocadon … det finns ett gigantiskt avocadoträd med massa frukter! 😆

När visningen var över var jag åter igen beredd att promenera hem … men då tyckte denna familj att vi skulle gå och ta en drink. Så Junior fick följa med till Noche … hans första riktiga restaurangbesök, skötte sig utmärkt och fick vatten och uppmärksamhet från personalen 😍.

… efter lite smårätter och öl/vin var jag beredd att åter igen promenera hem … men då tyckte familjen att vi skulle äta steaks, rib eye. Frågade snällt en taxi om Junior fick åka med … lite tvekan från chauffören, men okej om han satt i mitt knä, hehe 😆 Han skötte sig finfint.

Vi hamnade på Los Tr3s och åt supergott, och Junior skötte sig utmärkt 😍 Han låg fint, satt fint, sov en stund, drack vatten och hade det skönt. Inte en smula av tiggeri från den hunden 🤗. Ibland kikade han ut på gatan och sniffade i sig blomdofter och annat.

Där efter fick vi gå hem, hahaha … då var klockan rätt mycket och det hade blivit mörkt. Släppte honom i parken där han fick springa av sig … jösses vad snabb han är!!! Supergo och duktig på att ha koll på oss, och kommer som ett skott tillbaks när han upptäcker att vi inte hinner med i hans svängar 😂. Duktig är han också som redan vet vart vi bor och hittar hem själv. Vi har ju bara haft honom i fyra dagar … igår tre. 😄

Annonser

10 reaktioner på ”Äventyr …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s