Tro det eller ej … igen!

Efter två maskiner tvätt fick både jag och Junior sprall i benen, så vi traskade ut. Valde en runda/väg där jag vet är mycket skugga, bäst för tassar, huvud och kropp 😉. Asså, den hunden förvånar mig så mycket … han gick så fint, alltså verkligen fint i koppel så jag blev nästan tårögd av lycka 😂. Slutade med att vi hamnade mitt i folkström, bilar och barnvagnar i Puerto Banus … inga problem över huvudtaget, han gick där ståtligt, avslappnat vid min sida, inga knorr, morr eller annat fläng och trams … kom under bron upp mot La Sala och Centro Plaza … tänkte: ”SHIT! Hur ska det här gå?!” Jag hade glömt bort att det var marknad. Ni vet ju hur marknader kan vara, miljarder människor, stök o stoj, bilar som packade in och ut varor osv. Men lilla skäggiga apan uppförde sig jääääkligt bra, så då blev jag nästan ännu mer tårögd av lycka, 😂😂😂. Han lär sig dag för dag, och det är skönt att han börjar slappna av mer i koppel när det är människor runt omkring. Så vi satte oss på Starz med en liten öl och vatten. Jag kikade på väskor på avstånd och Junior höll ett öga på mig 😁

Vi ringde The Bodyguard och frågade vart han var och om han ville komma och hålla oss sällskap innan vi skulle traska hemåt … och han kom, och då blev det kramkalas 😍

Så kort sagt, Junior lär sig … och det går fort. 😍

 

 

Annonser

5 reaktioner på ”Tro det eller ej … igen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s