Nu ger jag upp …

… med allt som har med egenodling att göra. Den enda som växer så det knakar är ingefäran … den är glad.

… tomaterna slänger jag snart, kommer göra som bloggaren Ama de Casa säger: ”Lättare att köpa färdiga från mataffären”. Eller jag kan köpa en gärdig planta kanske, och ge fan i att plantera frön 😂.

Ja, ja, jag och Junior mös på balkongen igår kväll, han satt/låg i mitt knä och spanade ut över landskapet här, jag tittade på serien ”Fear the walking dead”.

Sen kom The Bodyguard och avbröt det hela och vi gick till Studio 68 och åt gott, bebisen skötte sig superfint denna gång och på väg hem fick han leka lite med två små vita hårbollar vilket gick jättebra, även i koppel 😄.

Annonser

16 reaktioner på ”Nu ger jag upp …

   • Å andra sidan kan du köpa på torg och affärer chili som du vill ha. Det kan man inte eller så får man springa runt i olika affärer. Fast inte ens det längre för alla affärer har ju exakt samma på hyllorna fast i upplagt på olika sätt. Min favorit grönsak endiver kostar 19.90 för två stycken överallt. Och så har de mage att skriva ”vårt pris”.
    Men jag tror att din balkong blir väl lite för varmt.

    Liked by 1 person

   • Vet du vad? Jag vill ju ha det så vackert som jag sett i Kroatien, Makedonien och Albanien … där chili är så som klätterväxter är här, mycket frukt, färg och grönska … kan drömma om det, iallafall på denna balkong. Hahaha 😂😂😂

    Gilla

 1. Halloj! Men hur i jösse namn har du fått igång ingefära???????? Det om något borde vara svårt att få till. Men NEJ! Håller inte med Ama de Casa 😉 INTE KÖPA i affären- hela grejen är ju att lyckas få till det på egen hand! SÅ försök igen!!!!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s