En påsatt bil …

Japp, verkligen påsatt av klistermärken, hur lång tid det har tagit för att sätta på alla märken har jag ingen blekaste aning om, men lite kul grej 😂.

Luften var så kvav och tryckande så jag sa till The Bodyguard att det säkert skulle börja regna och åska, han sa: Naaaaj, dä koemmär dä eintä a jöera. skåning som han här. Vem hade rätt? Jo, jag, väderkvinnan 😁. Lagom tills kom utanför dörren på väg till ”kött- och vinboden”, Galician butcher, började det droppa … The Bodyguard sprang in och fixade kött, jag och Junior stod ute i småregnet, och undrade varför han tog så lång tid på sig … vad får jag se då?! Jo! Där inne står han och dricker rödvin!!! Va?! Hyggligt av honom att låta mig och Junior stå och bli blöta … fast det ordnade upp sig, jag fick också provsmaka ett vitt vin, jättegott var det, fast jag fick stå ute på trappan i regnet och dricka mitt 😂😂😂

… gick hem och marinerade köttet, rib eyes … bland det bästa kött jag ätit i mitt liv. Dyrt, men väl värt varje cent. Så mört, saftigt och perfecto!

Det hade slutat droppa från himlen när vi promenerade till Peter för att grilla dessa läckra bitar …

… satt och slappade ett tag innan grillningen på hans terrass … och där kom åskan och svepte förbi med sitt muller … tänk så rätt jag kan ha ibland 😂

… och Junior hade det bra med sitt tuggben …

Mätta och belåtna gick vi till Per och hängde. Jag och Junior hängde mest vid poolen och svalkade fötterna i vattnet, medans de andra killarna hängde i ”biorummet” och kollade på musik och spelade för hela Andalucien 😂.

Blev stormförtjust i poolen  precis en sådan vill jag ha! 😉

Annonser

4 reaktioner på ”En påsatt bil …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s