Slut på sovmorgnar?

Det verkar som det. Den håriga marodören tvingade upp mig vid 06.30 … försökte få honom att somna igen. Det var lönlöst.

På med kläder med grus i ögonen och ut. Nog att det känns kämpigt att stiga upp så tidigt, för en sådan som mig som älskar att sova och dra mig lääänge, så är det rätt skönt att komma ut, för då kan man få se en väldans stor måne, som jag aldrig sett förr på morgonen, inte här i Spanien iallafall. 🤗

Igår kväll gick vi till El Jardin för en pizza, orkade inte med något annat  😆, och tror nog Junior börjar känna igen sig där, han var väldigt lugn och inget knorrande och morrande på andra människor … istället ville han hälsa, nosa och bli klappad fint. Han njöööt för fulla muggar när en irländsk flicka kom och gosade med honom en ganska lång stund, hon blev stört förälskad i honom, och han i henne också tror jag 😆😍

Han var totalt avslappnad, och lade sig ner för att ta sig en tupplur … mitt i allt 😅.

Satt fint vid bordet, utan att tigga 😍

Sen var kvällen slut.

Glömde visa blomsterkungen igår på vår promenad på marknaden, han bönade och bad att jag skulle köpa nya blommor. Men jag sa Nej, måste googla tåliga växter som tål blåst … tror där är problemet, varför alla mina blommor dör … blåser/stormar alldeles för mycket på balkongen mellan varven …

… men visst blir man sugen när man ser alla färger och sötingar stå och bara väntar på att få ett hem 😆

 

Annonser

16 reaktioner på ”Slut på sovmorgnar?

  1. Fina Junior. Han fick i alla fall sova ordentligt, även på restaurangen. Undrar hur personalen skulle agera om ni tvåfotingar hade kudden med er och sov vidare där på golvet?
    Fniss, jag avskyr reklam och fåtrugande försäljare, så om jag vore du skulle jag hellre köpa blommorna på ett helt annat ställe. Jag är nog en sån där icke önskvärd kund

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s