Överraskad!

Men! Se man på, se man på … En rosmarinkvist har fått en liten blomma! Det måste väl vara ett positivt tecken? Eller vad? 😄 Men jag undrar om de kommer ”buska” till sig lite? De måste ju ha överlevt, men de växer sjukt långsamt! Men bättre det än att de dör som det mesta annat gör på denna balkong, hahaha 😂

Vid lunch fick Junior följa med mig ner till Puerto Banus på ett litet möte, då The Bodyguard skulle till frissan … och tro det eller ej … han har klippt av allt det långa, lockiga håret!!! Superfint blev det! Men pytt på det … återgår till mötet. Mötet gick bra och Junior fick möta chefernas lilla minimini vovve, men inte så liten så han inte kunde säga till Junior att hålla käften, hahaha 😂😂😂 Junior blev tyst som en mus och skötte sig utmärkt tillsammans med chihuahuan (stavar man så?).

Men innan dess, så mötte han en rödpälsad gigantisk vovve!!! Han var så stor att Junior nog inte uppfattade honom som hund. Jag sa bara till Junior: ”Sitt, stanna.” vilket han gjorde snällt och lydigt när jag backade några steg för att ta en bild på dessa två hundar. 😂😂😂😂😂😂😂

Annonser

6 reaktioner på ”Överraskad!

 1. Hahaha. Underbart. Och undrar om ens jag hade uppfattat att det var en hund. 😂
  Plantan är fin. Undrar varför får rosmarin blommor. Blir det nån frukt. Min chili snart växer ut ur min lägenhet. Finns nu massor av små chilisar som hänger. De är nu gröna men vore inte helt fel om de blev röda.

  Liked by 1 person

  • Måste googla det med blommande rosmarin. 😂 Väldans avundsjuk på er som får era chilisar att grönska och frodas .. grrrr 😉

   Gilla

   • Alltså det blir inte fler chili för mig. Jag vet inte hur länge den överlever för jag skulle ha satt den på en minst Dubbel så stor kruka. Men det går inte att plantera om nu. Dessutom har jag inte så stor kruka och jag vill inte köpa en så stor heller. Därför mår den inte så bra, får vattna morgon och kväll men jag ser på bladen att den inte har tillräckligt med näring. Och näringen kostar jättemycket. Så att jag nästan skulle kunna köpa chili i ett årstid. 😳

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s