Freeedagen igår …

… var verkligen skön. Eleverna hade sin fria dag och fantasin flödade med stenar, fjädrar och färg, himla kul att se deras resultat och ett nöje att se hur kul de hade.

Och som jag undrade på facebook … har man blivit förspanskad när man kan sitta i lugn och ro och inte bry sig om eller känner sig äcklad av att se en död kackerlacka precis sidan av fötterna när man pratar med gamla mor i telefon? 😂

Arbetsdagen tog så klart slut och jag traskade i väldigt långsamt tempo hemåt. Det var så varmt, och vaderna sprängdes + en astung väska med dator och annat i … axlarna fick sig en omgång där också. Men vad gör det när det är så fint runt om?

Men även om det är fint, så känns det så skönt när jag kommit in genom grindarna till vårt bostadsområde ☺

The Bodyguard var hungrig så vi traskade till Studio 68 och delade på lite mat … får så mycket mat så man orkar knappt äta upp en portion. Jättegott var det.

Och självklart var Junior med 😍

När jag efter det kom hem var jag såååå trött att jag somnade långt innan midnatt.

Väcktes imorse av klumpen. Upp och hoppa din loppa, tänkten han. 06.45 var jag utanför dörren för en cirka halvtimmes promenad. Kom hem, somnade om … 08.45 kom den håriga apan igen och tyckte vi skulle komma upp och leka med en strumpa med honom 😬. Bara att gå upp och börja dagen. Tvätt i maskinen och väntar på kaffe. Men gissa om jag har grus i ögonen!

Annonser

2 reaktioner på ”Freeedagen igår …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s