Dagarna springer iväg …

… som de ska, ibland lite för fort. Snart är det jul! Men vad gör det? Har inte så mycket att oroa mig för när det gäller väder, förutom ösregn och översvämningar. Jag slipper iallafall snö och slask 😆. Men varför pratar jag om jul? Lite onödigt, för det är långt till jul. Vet inte hur jag kom in på det … 🤔

Igår fick Junior ett ”träningskoppel” som The Bodyguard hade beställt. Och måste säga det att det hjälper. Man får bättre kontakt med honom när han får lust att springa iväg och dra, det märkte jag imorse under lilla rundan. Rött och fint är det också. 😄

Efter rundan är det hem, somna om en stund och lite kaffe … och det är en fröjd att gå till arbete när man har vackra blommor omkring sig 😍

Och här står jag och kliar mig i håret och funderar hur sjutton jag ska komma upp på denna gigantiska motorcykel 🤔. Faktiskt var den större i verkligheten än vad den ser ut på bild.

Godmorgon!

Annonser

10 reaktioner på ”Dagarna springer iväg …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s