Hej å hå …

… så fort det kan gå. En hel helg har gått och jag har inte bloggat en enda gång, hur kom det sig? 😲

Vad har hänt då? Tja, inte så mycket faktiskt. Fredagen var jag hemma med en nyklippt Junior, jo vettni, The Bodyguard tog med honom till frissan, och vovven blev så fiiiin 😍

Jag och Junior promenerade runt lite tills vi blev trötta och satte oss med lite vatten och öl.

Lördagen hände det lite mer. Lilla familjen gick till skolan där vi blev hämtade av Claudia och León, de som driver lunch och cafė på skolan. Kul att de fick lära känna The Bodyguard och Junior också 😊.

 Vi åkte in till Marbella, och första stopp blev på The … Nä! Vänta här nu … första stopp blev här … vad det nu heter? Vet bara att jag tänkt gå dit/hit i cirka ett år, men aldrig kommit dit/hit, förren nu. Super bra produkter! Ganska dyrt, men vilken kvalité på de varor de har! WOW säger jag bara! The Bodyguard köpte wasabinötter, galet goda! Inte alls som de man köper från Ica eller annan mataffär. Jeeezzus! Denna butik ligger på first lane i gamla stan. Väl värt fler inköp och besök.

Mitt i allt såg jag något jag absolut inte kunde låta bli att fota … klänningen i kombination med paraplyet, hur fint och romantiskt är inte det! 😍

Jo, just det … andra stoppet som jag tänkte skriva det första … det var på The Farm. En liten öl för de flesta av oss, utom Claudia som hinkade rödvin … Junior hade fullt upp med att gapa på hundar som passerade, så han glömde bort vatten 😑.

Till slut hamnade vi där vi skulle hamna. Ett ställe som Claudia ”tjatat” på mig, att vi måste dit för de har de bästa sangrias i hela stan … och YES! hon hade helt rätt! Jag är ju ingen idol av sangrias … men tjohej leverpastej! Kiwi sangrias är bland det godaste och mest fräscha dryck jag druckit i hela mitt liv … så gott att det inte går att beskrivas. Vart var vi då? Jo, på förmodligen Marbellas minsta bar, pyttepyttelitet är det, tur de hade ett par utomhusplatser, annars hade vi fyra + hund stått som packade sillar vid minibaren … ja, så litet är stället 😂😍 …

Sangria’s bar heter den.

Min Kiwi sangrias står där på bordet där ingen sitter, limegrön och fin … ser farligt giftig ut, men det var den inte … bara massa extra sprit i 😂😂😂

Nästa sangria var Blue sangria. Ganska söt men god … inte lika sliskig söt som orginal sangrias. Det fanns andra slags också … som, white sangria, cava sangria m.m. … jag höll mig till två. Skulle bli för mycket annars mitt på dagen 😂.

Vi gick vidare … León ville stanna till på en finfin vinbar …

… tack o lov hade de inte öppnat när vi kom dit, hahaha 😂

… så vi hamnade på ett annat ställe, ett billigare och ett mer turistit ställe, med en liten öl för de flesta, men rödvin för Claudia och vatten till Junior, som han denna gång kom ihåg att dricka 😂.

Vi blev hemkörda … alltså körda hem av dessa fina kanadensare. Egentligen är de från Portugal och Ungern, men bott massa år i Canada, så jag kallar dem kanadensarna 😆 … och de har rest galet mycket runt om i Europa. Och nu slutligen bestämde sig för att stanna i Marbella. 🤗

Vad vi gjorde i Söndags får bli i nästa inlägg … ett litet avslöjande är att det blev lite Royal Family på besök 😆.

Annonser

4 reaktioner på ”Hej å hå …

  1. Började dregla direkt då jag såg vattenmelonskivan. Älskar vattenmelon. Men lärt mig att man inte ska äta för mycket av den. OK hälften av vattenmelonen kan då da, för min del, få vara på mexikanskt sätt. Det är mums!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s