Vilken skön kväll …

… jag och Junior hade igår. Ca 2 timmar var bara jag och han ute och promenerade. Och tro det eller ej … han gapade inte på någon vovve, och vi mötte många! Allt från blandraser, fluffbollar, taxar, gigantiska huskys och andra raser. Han hälsade fint och bra, nosade lite och sen var de ointressanta och ville vidare. Gohunden börjar lära sig och slappna av mer när vi möter andra hundar på gatan 😍. Så mycket enklare och trevligare att promenera runt utan att ha ögon i nacken för att vara beredd på ett ryck och gapande så han blir hes.

Något jag hoppas på att lära sig, det är att bada i havet. Försökte få i honom litegrann igår, men det gick inte. Han är nyfiken men när det kommer en våg som väter ner tassarna, ja, då blir det ett skutt på en meter upp i luften 😂😂😂. Sen blir han lite nervös när jag går ut. Hehe …

Dock så älskar han att springa runt i sanden och vid vattenbrynet.

På vägen hem tog vi ett stopp på Aurora Beach och beundrade skymningen.

Något som inte var mysigt och kul att se när jag kom hem från jobb, var att se att byrackaren hade misshandlat min ena silversko! Slitit ut sula och grejer, det var smulor och grejer över hela lägenheten!

Positivt är att eleverna börjat komma igång ordentligt, och vågar ta ut svängarna lite mer, det gillas här hos mig …

… och jag själv har beslutat mig för att bli proffs i air brush make-up 😆

Nu! Skojakt!!!!

Annonser

8 reaktioner på ”Vilken skön kväll …

 1. Junior provade säkert att modellera om dom där skorna så det skulle bli fyra skor utav två, eftersom han har fyra tassar. Att inte matte tänkte på det! Vad roligt att du redan märker skillnad på hur han fungerar under hundpromenader.
  Fniss, ja det är verkligen så, att hundar som INTE vill bada har nästan förmågan att lyfta alla fyra tassarna samtidigt för att undvika en vattenpöl eller liten våg. Hahaha

  Liked by 1 person

 2. Hoppas skojakten gick bra. Om några år har han säkert slutat med den leken och börjat med något annat.:) Förstår att det är skönt att han lugnat ner sig med möten. Allt blir trevligare. Jag gissar på att han blir ett vatendjur i framtiden. Nyfikenheten vinner över rädslan.
  Kul att du är nöjd med ditt jobb och att du ser resultat hos dina elever.

  Liked by 1 person

 3. Så kul det verkar att vara bra på make-up. Jag var aldrig en sådan tjej som fixade och trixade i tonåren, som mina tjejer börjat med redan. De har nog till och med bättre teknik än jag. Men jag brukar få hjälpa dem inför Halloween, det är väldigt roligt att tänja på gränserna någon gång ibland 🙂

  Den synen har jag också mött, men inte med de hundar vi har nu. Inte kul, det är bara att hoppas att det där beteendet går över. Han blir kanske stressad av att vara ensam hemma och letar upp något som doftar som du och som skall ge trygghet. Det är kanske inte meningen riktigt att det skall sluta som det gjorde med skorna… 😉

  Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s