Skojakt.

Det hade jag i Marbella härom dagen som ni flesta redan vet. När jag kom in till stan, så hade de skobutiker jag ville på siesta, så vad passar bättre då än att ta en sangria undertiden man väntar tills butilerna skulle öppna igen? Givetvis en kiwi sangria 😆.

… sprang in i tre olika butiker, den sista hittade jag ett par som jag fastnade för … de gnistrar fint i solsken 😆. Tyvärr har jag fått skoskav av dem, så …. får vänja mina fötter lite smått åt gången.

Stötte på en kul trägubbe, han var glad men stum.

Stannade inte så länge i Marbella, ca 1,5 timme … det räckte.

Måste jobba nu, i helgen ska jag läsa era bloggar mina bloggvänner, har varit dåligt med det sista tiden 😐.

Annonser

6 reaktioner på ”Skojakt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s